ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LUNDIA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LUNDIA

Lundia is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in meubels en huishoudelijke artikelen. Het bedrijf exploiteert momenteel meer dan 7 verkooppunten in het land.

Wat voor producten kan ik vinden bij LUNDIA?

Bij Lundia vindt u een enorm assortiment meubels en huishoudelijke artikelen. Onder hen kunnen klanten kasten, deuren, schuifdeuren, draaideuren, laminaat vloeren en nog veel meer vinden.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over LUNDIA

De geschiedenis van LUNDIA: Wat is?
Open

Het bedrijf ontstond in 1949, toen de Zweedse ontwerper Harald Lundqvist de Nederlandse meubelmakers Heinen en Colebrander wist te enthousiasmeren voor zijn rekken en opberg systemen, gebaseerd op zijn gepatenteerde hout-penverbinding. In hetzelfde jaar werd de productie van Lundia's flexibele kasten systeem gestart in Varsseveld in Achterhoek. Het duurde niet lang voordat Lundia begon uit te groeien tot een van de grootste producenten van houten meubelen in Nederland. Vandaag de dag is Lundia nog steeds met veel succes actief in de regio via haar showrooms en vestigingen.

Welke merken kan ik vinden bij LUNDIA?
Open

De onderneming verkoopt en distribueert haar eigen merk producten onder haar huismerk "Lundia Original".

Hoe kan ik geld besparen op LUNDIA?
Open

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Lundia. Lundia zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. U kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lundia op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoop aanbiedingen voor u te vinden.

Ontmoet de concurrenten van LUNDIA
Open

Lundia concurreert vooral met andere soortgelijke winkels en bedrijven die ook in de Nederlandse regio actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Lundia concurreert zijn ECCO, HEMA, De Bijenkorf, C&A, WE, America Today, Wibra en Zeeman.

Is LUNDIA momenteel open?
Open

De verkooppunten van Lundia openen hun deuren van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, behalve in het weekend, dan zijn de winkels gesloten.

Hoeveel LUNDIA winkels zijn er in het hele land?
Open

In Nederland heeft Lundia momenteel negen verkooppunten in Amsterdam, Utrecht, Dronten, Amstelveen, Maastricht, Leiden en Den Haag.

Hoe LUNDIA producten online te kopen
Open

Blader door de website van Lundia en maak uw eigen account aan op hun online winkel. Met uw account kunt u zich registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan uw winkelwagentje en krijgt u toegang tot gratis levering.

Exclusieve voordelen van LUNDIA
Open

Klanten van Lundia kunnen bij de winkel profiteren van vele exclusieve voordelen. Als klant kunt u uw eigen schuifdeuren en kasten op maat ontwerpen met hun deskundige adviseurs.

Zal LUNDIA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Lundia geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door LUNDIA
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE