logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MULTIMATE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MULTIMATE

Multimate is een Nederlandse winkelketen voor doe-het-zelf- en tuinartikelen. De keten heeft momenteel ongeveer 100 verkooppunten.

Veelgestelde vragen over MULTIMATE

Hoe kan ik geld besparen op MULTIMATE?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Multimate. Multimate zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Multimate bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Kortingen aangeboden door MULTIMATE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MULTIMATE: Wat is?

De Multimate-keten is meer dan 10 jaar geleden opgericht in Nederland. De keten is eigendom van verschillende franchiseondernemers. Het hoofdkantoor van de franchiseorganisatie, Doe-het-zelf groep Nederland (DGN retail), is gevestigd in Hoevelaken en is onderdeel van Euretco BV. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 315 aangesloten verkooppunten, waarvan ongeveer 70 verkooppunten opereren onder de Multimate formule.

Is MULTIMATE momenteel open?

Sommige vestigingen van Multimate zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van zondag.

Hoe MULTIMATE producten online te kopen

Blader door de Multimate website en registreer je Multimate account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagen, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Bovendien biedt Multimate ook bezorgopties.

Welke merken kan ik vinden bij MULTIMATE?

Het bedrijf verkoopt en distribueert een grote selectie merkproducten, waaronder merken als Histor, Stanley, Black & Decker, Bosch, Busters, CanDo, Carpoint, Clean Home en nog veel meer.

Ontmoet de concurrenten van MULTIMATE

Multimate concurreert meestal met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Enkele van de bedrijven waar Multimate mee concurreert zijn Zijlstra's Hardware, Nicolaas IJzerwaren, De Spijkermand, Praxis en Gamma.

Hoeveel MULTIMATE winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Multimate momenteel 115 verkooppunten in onder andere Arnhem, Zelhem, Amsterdam, Rotterdam, Hoogeveen en Den Haag.

Exclusieve voordelen van MULTIMATE

Multimate-klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de Multimate nieuwsbrief om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.