logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in PICNIC folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij PICNIC

Picnic is een bekende online supermarkt met een uitgebreide webshop in Nederland. Het bedrijf brengt regelmatig een brochure uit met een overzicht van het assortiment en diverse aanbiedingen.

Veelgestelde vragen over PICNIC

Hoe kan ik geld besparen op PICNIC?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Picnic. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij de Sales op de website, waar je kortingen vindt op allerlei producten. Vergeet ook niet om naar Mijn Deal 365 te gaan om de nieuwste Picnic-catalogi te bekijken en te profiteren van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PICNIC

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PICNIC: Wat is?

Picnic is in 2015 opgericht door ondernemers Joris Beckers, Frederik Nieuwenhuys, Michiel Muller en Bas Verheijen. In september 2015 startte Picnic in Amersfoort met vier bestelauto's. Inmiddels rijden er meer dan 1.000 auto's rond in zo'n 120 Nederlandse steden.

Is PICNIC momenteel open?

Je kunt de producten van Picnic op elk moment kopen dankzij de online website.

Hoe PICNIC producten online te kopen

Op de website van Picnic vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. De online winkel biedt ook een snelle levering van de gekochte producten en een professionele dienst na verkoop voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij PICNIC?

Picnic biedt veel kwaliteitsmerken zoals Unilever, Douwe Egberts, Dove, Sportlife, Durex en Heineken, maar ook ons eigen merk G'woon.

Zal PICNIC aanbiedingen hebben op Black Friday?

Picnic doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Picnic brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Picnic, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Picnic, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van PICNIC

Dirk, Lidl, Albert Heijn, PLUS, ALDI en Özbaktat zijn enkele concurrenten van Picnic.

Hoeveel PICNIC winkels zijn er in het hele land?

Picnic is een online supermarkt, dus je kunt kopen wat je wilt en het bij je thuis ontvangen.

Exclusieve voordelen van PICNIC

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Picnic, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals pinpassen en creditcards. Je kunt Picnic ook volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram voor de nieuwste informatie, kortingen en kortingsbonnen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.