logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorPIET KLERKX
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in PIET KLERKX folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij PIET KLERKX

Piet Klerkx Waalwijk is al meer dan 80 jaar toonaangevend op de Nederlandse meubelmarkt.

Veelgestelde vragen over PIET KLERKX

Hoe kan ik geld besparen op PIET KLERKX?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Piet Klerkx. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij de Sales op de website, waar je kortingen vindt op allerlei producten. Vergeet ook niet om Aanbiedingen 365 te bezoeken om de nieuwste catalogi van Piet Klerkx te bekijken en te profiteren van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PIET KLERKX

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PIET KLERKX: Wat is?

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug tot 1929 toen Piet Klerkx zijn meubelzaak in Waalwijk begon: Piet Klerkx Interieurverzorging. In 1979 overleed Piet Klerkx als gevolg van een ongeluk en nam zijn oudste zoon Bert de leiding van hem over.

Is PIET KLERKX momenteel open?

Piet Klerkx opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zondag is het geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Hoe PIET KLERKX producten online te kopen

Op de website van Piet Klerkx vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De webwinkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele aftersalesservice voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij PIET KLERKX?

Serta, LeoLux, Rolf Benz, Ben, Xooon, Montel, Enzo Luca en Linteloo zijn enkele van de hoogwaardige merken die je bij Piet Klerkx vindt.

Ontmoet de concurrenten van PIET KLERKX

Leen Bakker, Blokker, Xenos, Kwantum, Jysk en Nijhof zijn enkele concurrenten van Piet Klerkx.

Hoeveel PIET KLERKX winkels zijn er in het hele land?

Piet Klerkx heeft zes meubelzaken in Nederland.

Exclusieve voordelen van PIET KLERKX

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Piet Klerkx, moet je je aanmelden op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals pinpassen en creditcards.

Je kunt Piet Klerkx ook volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram voor de nieuwste informatie, kortingen en kortingsbonnen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.