logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorWILDKAMP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in WILDKAMP folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij WILDKAMP

Wildkamp is een technische specialist in watertechnologie, service en productaanbieder. In Nederland heeft het meer dan 45 fysieke winkels, een online marktplaats en een mobiele app.

Veelgestelde vragen over WILDKAMP

De geschiedenis van WILDKAMP: Wat is?
close

Jan de Wilde richtte het familiebedrijf Wildkamp op toen hij in 1972 een pvc-buizenbedrijf begon. Na het succes verhuisde hij het hoofdkantoor in 1976, waar het nu nog steeds is gevestigd. Met meer dan 50 jaar ervaring helpt het bedrijf boeren, tuinders, installateurs, bouwers en iedereen die oplossingen zoekt voor hun technische uitdagingen.

Welke merken kan ik vinden bij WILDKAMP?
close

Wildkamp brengt meerdere merken op de markt, waaronder Rain, Aduro Smart, Anrin, Bata, Bonfix, Fischer, Griffon, La Buvette, Suevia, Adurolight Coast, Favour, GP, Hikoki, Leo, Limso, Mascot Workwear, Nedco, Netafim, Nicoll, Nidaplast, Peha, Promat, Sika, Stiebel Eltron, Unidelta, Ubbink, Velda, Viega, Walraven, Watts, WD-40, Rawinso, Pipelife en anderen.

Hoe kan ik geld besparen op WILDKAMP?
close

U kunt profiteren van gratis thuisbezorging op aankopen van meer dan 50 euro. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om promoties in uw e-mail te ontvangen of de website bekijken.

Zal WILDKAMP aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Wildkamp doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Wildkamp brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Wildkamp, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Wildkamp, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van WILDKAMP
close

Wildkamp concurreert met winkels die soortgelijke producten verkopen, zoals onder meer Coppelman, Ryobi, Wishpel, Intratuin, Agri Xpert, Mister Agri, Veenma en De Boer Drachtenm.

Is WILDKAMP momenteel open?
close

De meeste Wildkamp winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12:30 uur. Op zondag, en sommige op zaterdag, zijn ze meestal gesloten. Bovendien kunnen de openingstijden op feestdagen variëren. Ga voor meer informatie over de dichtstbijzijnde winkel naar https://www.wildkamp.nl/vestigingen

Hoeveel WILDKAMP winkels zijn er in het hele land?
close

Wildkamp heeft meer dan 45 fysieke winkels in Nederland. Je vindt ze in Aalten, Apeldoorn, Beilen, Boskoop, Deventer, Dronten, Echt, Emmen, Emmeloord, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Hardenberg, Heerde, Heiloo, Heteren, Raalte, Rijen, Roden, Sneek, Soest, Tiel , Veen, Veendam, Veghel, Wehl en nog veel meer locaties.

Hoe WILDKAMP producten online te kopen
close

U kunt bij Wildkamp ook online winkelen. Op de website vindt u de complete catalogus, technische tips en aanbiedingen.

Exclusieve voordelen van WILDKAMP
close

Wildkamp heeft een mobiele applicatie gelanceerd. Hiermee kun je altijd en overal gemakkelijk online bestellen of de scanfunctie in de winkel gebruiken om sneller te winkelen. Het bedrijf houdt ook af en toe winacties voor bepaalde datums, zoals het jubileum.

Kortingen aangeboden door WILDKAMP
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.