logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ZEGRO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ZEGRO

Zegro is een Nederlandse supermarktketen. Zegro heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Veelgestelde vragen over ZEGRO

Hoe kan ik geld besparen op ZEGRO?

Geld besparen bij Zegro is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Zegro. Daarnaast lanceert Zegro vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Zegro publiceert op zijn beurt vaak kortingsbonnen die klanten kunnen inwisselen op hun aankopen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Zegro te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door ZEGRO

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ZEGRO: Wat is?

Zegro is in 2009 in Nederland opgericht door twee ondernemers, Ruud de Jong en Marco Weijers. Vanaf het begin heeft Zegro ernaar gestreefd haar klanten te voorzien van voedingsmiddelen en FMCG-producten van de hoogste kwaliteit. In de daaropvolgende jaren heeft Zegro een sterke expansie doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten.

Is ZEGRO momenteel open?

Zegro winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden variëren afhankelijk van hun locatie.

Hoe ZEGRO producten online te kopen

Zegro heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Zegro kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij ZEGRO?

Zegro verkoopt producten van bekende merken als Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi, Plus, Coop, DekaMarkt, Vomar, Dirk, SPAR, Hoogvliet, Ekoplaza, Marqt, HelloFresh, Blue Apron, Lidl Plus, Lekker & Anders, Ekomenu, Streekboer, Crisp, Picnic en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van ZEGRO

Zegro concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

Hoeveel ZEGRO winkels zijn er in het hele land?

Zegro is in Nederland onder andere actief via winkels in Rotterdam.

Exclusieve voordelen van ZEGRO

Klanten kunnen bij Zegro profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Zegro retourneren en ruilen toe. Zegro verkoopt verse producten van hoge kwaliteit van de toonaangevende merken op de markt. Zegro heeft een deskundig team van verkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren. Zegro heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.