homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorACTION
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ACTION

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ACTION

Action is een van oorsprong Nederlandse internationale discountwinkelketen met meer dan 1.000 winkels in negen landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft ruim 35.000 medewerkers en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwaagdijk-Oost.

Wat voor producten kan ik vinden bij ACTION?

Action biedt meer dan 6.000 laaggeprijsde, hoogwaardige producten door 14 categorieën, elke dag beschikbaar voor klanten. Hieronder kunt u lakensets, kunstplanten en bloemen, textiel, kussens, seizoensdecoratie, woonaccessoires, lampen, keukenapparatuur, servies, glazen, pannen, keukengerei, kleding, ondergoed, schoeisel, batterijen, opladers, koptelefoons, schoonmaakmiddelen, badkamer- en toiletaccessoires, eten en drinken, opbergdozen en meer vinden.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ACTION

De geschiedenis van ACTION: Wat is?
Open

Action is opgericht door Gerard Deen en Rob Wagemaker in 1993, waar later Boris Deen bij is gekomen. Ze openden hun eerste winkel in datzelfde jaar in Enkhuizen, Nederland, en begonnen de volgende maanden uit te breiden door nieuwe winkels op te richten. In 2002 had het bedrijf al 94 winkels en in 2005 was de eerste winkel geopend in België, in Rijkevorsel; en in 2009 openden ze hun eerste winkel in Duitsland.

Door de jaren heen heeft het bedrijf steeds weer locaties geopend door Europa, en opende zijn 500ste winkel in 2014. Het bleef exponentieel groeien met momenteel meer dan 1.800 actieve winkels.

Sinds de opening van de eerste winkel in Nederland, is Action gegroeid tot een multinationaal bedrijf, van een kleine winkel in Enkhuizen tot een internationaal retailorganisatie met meer dan 1800 winkels in 9 landen.

Welke merken kan ik vinden bij ACTION?
Open

Action verkoopt en distribueert een breed scala aan merkproducten beschikbaar voor hun klanten, inclusief Kaytan, SandDisk, Sonic, Philips, A-Force, Kleenex, Bref, Pedigree, Air Wick, Mentos en nog veel meer. Het bedrijf commercialiseert ook producten onder hun eigen meerdere private labels.

Hoe kan ik geld besparen op ACTION?
Open

Er zijn veel manieren waarop u geld kunt besparen met Action. Klanten kunnen hun wekelijkse nieuwe promoties en online uitverkoopdeals beschikbaar op hun website bekijken en ze gemakkelijk laten thuisbezorgen.

Ontmoet de concurrenten van ACTION
Open

De voornaamste concurrenten van Action omvatten andere lokale discountwinkels zoals Xenos, Big Bazar, Itemz, De Winkel van Sinkel, Lidl en Hema.

Exclusieve voordelen van ACTION
Open

Klanten kunnen van vele exclusieve voordelen genieten met Action. Klanten kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief van Action en altijd geïnformeerd blijven over nieuwe en verrassende producten. U kunt ook kans maken op €25, mis geen enkele aanbieding.

Zal ACTION aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Action geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ACTION
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Action, alleen met Aanbiedingen 365. Ontdek producten van goede kwaliteit die waarde toevoegen aan uw leven en maak uw dagen gemakkelijker en beter. Kwaliteit, eenvoud, verrassing en lage prijzen is waar Action voor staat. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van het meest geliefde budgetwarenhuis van Nederland, met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.action.com/nl-nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE