logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBAKFIETS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BAKFIETS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BAKFIETS

Bakfiets is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van Bakfietsen en fietsaccessoires. Bakfiets heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Veelgestelde vragen over BAKFIETS

Hoe kan ik geld besparen op BAKFIETS?

Geld besparen bij Bakfiets is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties op hun officiële website. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van Bakfiets. Daarnaast lanceert Bakfiets vaak seizoensgebonden en op speciale dagen promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Bakfiets te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door BAKFIETS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BAKFIETS: Wat is?

Bakfiets werd in 1998 in Nederland opgericht door Bart van der Sluis en Bas van der Sluis. Vanaf het begin heeft Bakfiets als doel gehad om haar klanten te voorzien van efficiënte Bakfietsen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

In de daaropvolgende jaren onderging Bakfiets een sterke bedrijfsuitbreiding met een groot aantal producten en kregen de Bakfietsen internationale erkenning.

Is BAKFIETS momenteel open?

Bakfiets winkels zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe BAKFIETS producten online te kopen

Bakfiets heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Bakfiets kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij BAKFIETS?

Bakfiets is een bekende verkoper van Bakfietsen en verkoopt daarom producten onder eigen merknaam.

Zal BAKFIETS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bakfiets biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van BAKFIETS

Bakfiets concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Urban Arrow, Riese & Müller en Babboe.

Hoeveel BAKFIETS winkels zijn er in het hele land?

Bakfiets is in Nederland actief met 12 winkels in onder andere Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Eindhoven.

Exclusieve voordelen van BAKFIETS

Klanten kunnen bij Bakfiets profiteren van grote voordelen door online te winkelen en de producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Bakfiets retourneren en ruilen toe. Alle producten die Bakfiets verkoopt hebben een fabrieksgarantie.

Op de officiële website van Bakfiets kunnen klanten een handleiding vinden voor het onderhoud van hun Bakfiets. Bakfiets zet zich in voor het milieu en volgt duurzame praktijken.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.