homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBOOKSPOT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BOOKSPOT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BOOKSPOT

BookSpot is een online boekenwinkel uit Nederland. Met meer dan 50 decennia ervaring op de Nederlandse markt is BookSpot nu een referentie in het boekenmarktsegment. Naast Nederland, is BookSpot er ook in België. BookSpot behoort tot de Audax Groep.

Wat voor producten kan ik vinden bij BOOKSPOT?

Bij BookSpot kunnen de klanten een grote variëteit aan boeken vinden van verschillende genres zoals thrillers, romans, literatuur, kinderboeken, kookboeken, geschiedenis en politiek, schoolboeken, en meer. Ze verkopen ook e-boeken, films en series van Blu-Ray's, muziek, games, speelgoed en veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BOOKSPOT

De geschiedenis van BOOKSPOT: Wat is?
Open

De geschiedenis van BookSpot gaat terug naar 1967 met de oprichting van ECI in Nederland, zoals de kleine familieboekhandel waarmee het allemaal begon, bekend stond. ECI werd erg populair en verkocht boeken via haar winkels in Nederland en België. Met de opkomst van het internet in de jaren 2000, ging ECI over op de online verkoop.

In 2018 veranderde de bedrijfsnaam ECI naar de naam BookSpot. Hierop volgend was de lancering van een nieuwe website en een nieuw abonnement concept. De verplichte kwartaalaankoop is toen vervangen door een nieuw kortingsmodel voor leden.

In april 2020 werd BookSpot overgenomen door de Audax Group. De online boekshop werd daarmee onderdeel van de holding die ook eigenaar is van de boekenhandels Bruna, AKO en The Read Shop.

Welke merken kan ik vinden bij BOOKSPOT?
Open

Bij BookSpot kunnen klanten boeken vinden van gerenommeerde uitgevers zoals Hollands Diep, Boekerij Lemniscaat, A.W. Bruna Uitgevers, Prometheus, Van Holkema & Warendorf, De Correspondent, Atlas Contact, Invictus Publishing, Leopold, De Fontein Romans & Spanning, Balans, en meer.

Hoe kan ik geld besparen op BOOKSPOT?
Open

Geld besparen op BookSpot is erg makkelijk door te profiteren van de aanbiedingen en promoties bekendgemaakt op hun officiële website. Bij de online winkel van BookSpot kunnen klanten altijd deals vinden op een brede selectie van boeken.

Aan de andere kant, heeft de webwinkel ook een BookSpot VIP programma, waar klanten een 10% korting krijgen op e-boeken, games, muziek en films & series. Ze krijgen ook een 20% korting op een grote selectie aan Nederlandse huidige bestsellerboeken. Deze VIP selectie bestaat momenteel uit meer dan 23.000 boeken en groeit elke dag.

Ontmoet de concurrenten van BOOKSPOT
Open

BookSpot concurreert in Nederland met andere boekenwinkels zoals Bol, Harper’s Bazaar, en meer.

Exclusieve voordelen van BOOKSPOT
Open

BookSpot biedt haar klanten een breed scala aan boeken in verschillende genres en tegen zeer gunstige prijzen. In de online winkel, kunnen klanten hun aankoop doen en hun bestelling thuis ontvangen of ophalen in de dichtstbijzijnde winkel. Door lid te worden van de BookSpot VIP club of te registreren in de online winkel, kunnen klanten toegang krijgen tot exclusieve promoties en voordelen.

Zal BOOKSPOT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

BookSpot geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BOOKSPOT
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die BookSpot voor u heeft in Nederland. Als het om boeken en e-boeken gaat, bent u bij BookSpot aan het juiste adres. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin met het besparen van geld vandaag met BookSpot.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bookspot.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE