homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBATAVUS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BATAVUS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BATAVUS

Batavusis een Nederlands merk dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van fietsen. Met een lange geschiedenis op de markt is Batavus sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere Europese landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij BATAVUS?

Batavus verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, damesfietsen, herenfietsen, bakfietsen, transportfietsen, naast vele andere producten. Batavus biedt ook technische service gespecialiseerd in fietsen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BATAVUS

De geschiedenis van BATAVUS: Wat is?
Open

Batavus werd in 1904 in Nederland opgericht door Andries Gaastra, die besloot een winkel te openen waar hij horloges en kleine landbouwmachines verkocht. Al snel, in minder dan twee jaar, besloot Gaastra ook fietsen te gaan verkopen, die door het Duitse bedrijf Presto werden vervaardigd. Enige tijd later begon het met de productie en verkoop van fietsen van het merk Batavus.

In de jaren dertig maakte het bedrijf een moeilijke periode door als gevolg van de economische crisis die een groot deel van Europa trof. Jaren later herstelde het bedrijf zich en Batavus werd een erkend merk in Nederland en andere Europese landen zoals België en Duitsland.

Welke merken kan ik vinden bij BATAVUS?
Open

Batavus is een bekende fietsenfabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BATAVUS?
Open

Geld besparen bij Batavus is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Op de Batavus online winkel, kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Batavus. Daarnaast lanceert Batavus vaak seizoenskortingen.

Ontmoet de concurrenten van BATAVUS
Open

Batavus concurreert in Nederland met andere winkelketen.

Is BATAVUS momenteel open?
Open

Batavus-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BATAVUS winkels zijn er in het hele land?
Open

Batavus is in Nederland actief via 107 winkels in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Hoe BATAVUS producten online te kopen
Open

Batavus heeft ook een online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Klanten kunnen hun bestelling ook volgen in de online winkel.

Exclusieve voordelen van BATAVUS
Open

Klanten kunnen bij Batavus profiteren van grote voordelen door te kopen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. Batavus biedt zijn klanten professioneel onderhoud en technische diensten. Alle Batavus-fietsen worden geleverd met fabrieksgarantie. Op de officiële Batavus website kunnen klanten fietstips vinden.

Zal BATAVUS aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Batavus geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BATAVUS
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE