logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBATAVUS

Laatste aanbiedingen in BATAVUS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BATAVUS

Batavusis een Nederlands merk dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van fietsen. Met een lange geschiedenis op de markt is Batavus sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere Europese landen.

Veelgestelde vragen over BATAVUS

Hoe kan ik geld besparen op BATAVUS?

Geld besparen bij Batavus is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Op de Batavus online winkel, kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting. Op MyDeals365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Batavus. Daarnaast lanceert Batavus vaak seizoenskortingen.

Kortingen aangeboden door BATAVUS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BATAVUS: Wat is?

Batavus werd in 1904 in Nederland opgericht door Andries Gaastra, die besloot een winkel te openen waar hij horloges en kleine landbouwmachines verkocht. Al snel, in minder dan twee jaar, besloot Gaastra ook fietsen te gaan verkopen, die door het Duitse bedrijf Presto werden vervaardigd. Enige tijd later begon het met de productie en verkoop van fietsen van het merk Batavus.

In de jaren dertig maakte het bedrijf een moeilijke periode door als gevolg van de economische crisis die een groot deel van Europa trof. Jaren later herstelde het bedrijf zich en Batavus werd een erkend merk in Nederland en andere Europese landen zoals België en Duitsland.

Is BATAVUS momenteel open?

Batavus-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe BATAVUS producten online te kopen

Batavus heeft ook een online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Klanten kunnen hun bestelling ook volgen in de online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij BATAVUS?

Batavus is een bekende fietsenfabrikant en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Zal BATAVUS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Batavus biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van BATAVUS

Batavus concurreert in Nederland met andere winkelketen.

Hoeveel BATAVUS winkels zijn er in het hele land?

Batavus is in Nederland actief via 107 winkels in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Exclusieve voordelen van BATAVUS

Klanten kunnen bij Batavus profiteren van grote voordelen door te kopen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. Batavus biedt zijn klanten professioneel onderhoud en technische diensten. Alle Batavus-fietsen worden geleverd met fabrieksgarantie. Op de officiële Batavus website kunnen klanten fietstips vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BATAVUS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BATAVUS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 79 Andere winkels in Netherlands inclusief BATAVUS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.