logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBIG BAZAR
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BIG BAZAR folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BIG BAZAR

Big Bazar is een discountketen van Nederlandse origine, met meer dan een decennium ervaring op de Nederlandse markt. Net als in Nederland is Big Bazar ook in België aanwezig. In Nederland heeft het bedrijf een breed netwerk van winkels door het hele land.

Veelgestelde vragen over BIG BAZAR

Hoe kan ik geld besparen op BIG BAZAR?

Als discountketen is geld besparen bij Big Bazaar heel eenvoudig door te profiteren van de gunstige prijzen op al haar producten. Bovendien is het mogelijk om, door in het groot in te kopen, betere prijzen op producten te krijgen. Op de officiële website van Big Bazar is er een "Big Deals" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen discountprijzen kunnen vinden.

Kortingen aangeboden door BIG BAZAR

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BIG BAZAR: Wat is?

De geschiedenis van Big Bazaar gaat terug tot 2007 met de oprichting van het bedrijf in Nederland door het Blokker Holding-concern. Sindsdien heeft het bedrijf zich in Nederland gepositioneerd als een toonaangevende discountketen. Big Bazar heeft grote winkels en biedt haar klanten duizenden producten op één plek.

In 2013 had het bedrijf meer dan 100 winkels in Nederland en België

Het assortiment bestaat uit huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsartikelen en zoetwaren, waaronder A-merken, tegen lage prijzen. In 2019 werd bekend dat er 50 nieuwe winkels worden geopend in filialen van de failliete drogisterijketen.

In Nederland is Big Bazar actief met in totaal 135 winkels, gevestigd in de belangrijkste regio's van het land: Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Assen, Breda, Capelle, Coevorden, Dieren, onder anderen.

Is BIG BAZAR momenteel open?

Big Bazar opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Hoe BIG BAZAR producten online te kopen

Op de website van Big Bazar vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De online winkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele aftersalesservice voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij BIG BAZAR?

Big Bazar verkoopt producten van bekende merken als Axe, Dreft, Coca-Cola, Lay's, Milka, Ajax, Page, Robijn, Red Bull, Haribo, Monster, Napoleon, Snack-a-Jack, Topa, Selpak, Clean, en andere.

Zal BIG BAZAR aanbiedingen hebben op Black Friday?

Big Bazar biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van BIG BAZAR

Big Bazar concurreert in Nederland met andere discountketens zoals o.a. Action, Tesco en Ensie.

Hoeveel BIG BAZAR winkels zijn er in het hele land?

Big Bazar heeft meer dan 150 winkels in Nederland.

Exclusieve voordelen van BIG BAZAR

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Big Bazar, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals bankpassen en creditcards.

Je kunt Big Bazar ook volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram voor de nieuwste informatie, kortingen en kortingsbonnen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.