homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBIG BAZAR
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BIG BAZAR

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BIG BAZAR

Big Bazar is een discountketen van Nederlandse origine, met meer dan een decennium ervaring op de Nederlandse markt. Net als in Nederland is Big Bazar ook in België aanwezig. In Nederland heeft het bedrijf een breed netwerk van winkels door het hele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij BIG BAZAR?

Bij Big Bazar kunnen klanten terecht voor een breed assortiment producten zoals dranken, chips, chocolade, snoep, kantoorartikelen, waterkokers, kookplaten, koffiezetapparaten, vlekverwijderaars, vloerreinigers, nagellak, huishoudelijke en decoratieve artikelen, productos voor klussen en reizen, erotische producten, eet- en kookartikelen, kinderen en spelen, persoonlijke verzorgingsproducten, verzorging en make-up, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BIG BAZAR

De geschiedenis van BIG BAZAR: Wat is?
Open

De geschiedenis van Big Bazaar gaat terug tot 2007 met de oprichting van het bedrijf in Nederland door het Blokker Holding-concern. Sindsdien heeft het bedrijf zich in Nederland gepositioneerd als een toonaangevende discountketen. Big Bazar heeft grote winkels en biedt haar klanten duizenden producten op één plek.

In 2013 had het bedrijf meer dan 100 winkels in Nederland en België

Het assortiment bestaat uit huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsartikelen en zoetwaren, waaronder A-merken, tegen lage prijzen. In 2019 werd bekend dat er 50 nieuwe winkels worden geopend in filialen van de failliete drogisterijketen.

In Nederland is Big Bazar actief met in totaal 135 winkels, gevestigd in de belangrijkste regio's van het land: Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Assen, Breda, Capelle, Coevorden, Dieren, onder anderen.

Welke merken kan ik vinden bij BIG BAZAR?
Open

Big Bazar verkoopt producten van bekende merken als Axe, Dreft, Coca-Cola, Lay's, Milka, Ajax, Page, Robijn, Red Bull, Haribo, Monster, Napoleon, Snack-a-Jack, Topa, Selpak, Clean, en andere.

Hoe kan ik geld besparen op BIG BAZAR?
Open

Als discountketen is geld besparen bij Big Bazaar heel eenvoudig door te profiteren van de gunstige prijzen op al haar producten. Bovendien is het mogelijk om, door in het groot in te kopen, betere prijzen op producten te krijgen. Op de officiële website van Big Bazar is er een "Big Deals" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen discountprijzen kunnen vinden.

Ontmoet de concurrenten van BIG BAZAR
Open

Big Bazar concurreert in Nederland met andere discountketens zoals o.a. Action, Tesco en Ensie.

Exclusieve voordelen van BIG BAZAR
Open

Big Bazar biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten tegen zeer gunstige prijzen. Omdat het een discountketen is, zijn de prijzen bovendien lager dan in andere winkels. Op de officiële website van Big Bazar kunnen klanten alle producten met hun beschrijving vinden, zodat ze beter geïnformeerd zijn over alle opties en prijzen. Bovendien kunnen ze online kopen en hun bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij de afhaalpunten verspreid over het hele land.

Zal BIG BAZAR aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Big Bazar geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BIG BAZAR
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Big Bazar in Nederland voor u heeft. Als het gaat om gevarieerde producten en lage prijzen, heeft Big Bazar duizenden opties om je geld verder te laten gaan. Kijk op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Big Bazar voor jou in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bigbazar.eu/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE