homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorBRUNA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BRUNA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BRUNA

Bruna is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van boeken, tijdschriften, schrijfwaren, kranten, wenskaarten en multimediaproducten. Bruna is de marktleider in deze sector. De meeste van zijn winkels zijn franchisewinkels.

Wat voor producten kan ik vinden bij BRUNA?

Bruna verkoopt boeken van verschillende literaire genres, zoals winacties, thrillers, biografieën, scandinavische thrillers, kookboeken, dieetboeken, sportboeken, engelstalige, leesboeken, educatieve boeken, woordenboeken, reizen en vakantie, fantasy en science fiction, o.a..

Ook verkoopt Bruna andere producten zoals schoolagenda's, etuis, rugzakken, rekenmachines, schriften, woordenboeken, papier, notitieblokken, schrijfmappen, etiketten, pennen, potloden, markeerstiften en markeerstiften, tekenmateriaal, schrijfinstrumenten, printercassettes, telefoon- en tabletaccessoires, mappen, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BRUNA

De geschiedenis van BRUNA: Wat is?
Open

Bruna werd in 1868 opgericht door Albert Willem Bruna. Albert Willem Bruna nam in dat jaar een kleine boekhandel en uitgeverij in Haarlem over. Vanaf 1891 kreeg het spoorwegkiosken op verschillende stations. 1909 werd de zaak gesplitst in uitgeverij A.W. Bruna & Zoon en De Spoorwegboekhandel, geleid door respectievelijk de oudste, Gerard, en de jongste zoon, Hendrik. De firma is sinds 1949 franchisenemer.

In 2016 volgde opnieuw een verlies van 7 miljoen euro. In december 2017 werd Bruna overgenomen door VBK Uitgeversgroep, en werd het bedrijf aan een aantal andere bedrijven verkocht.

Bruna is in Nederland actief via meer dan 270 winkels die in de belangrijkste streken van het land liggen.

Welke merken kan ik vinden bij BRUNA?
Open

Bij BookSpot kunnen klanten boeken vinden van gerenommeerde uitgevers als Hollands Diep, Van Holkema & Warendorf, Boekerij, Lemniscaat, A.W. Bruna Uitgevers, De Correspondent, Prometheus, Atlas Contact, Invictus Publishing, Leopold, De Fontein Romans & Spanning, Balans, en meer.

Hoe kan ik geld besparen op BRUNA?
Open

Geld besparen bij Bruna is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die ze meestal op hun officiële website publiceren. In de online winkel van Bruna is er een rubriek "Aanbiedingen" waar je een grote selectie producten met korting kunt vinden. Ook lanceert Bruna vaak seizoensgebonden kortingen. Een andere manier om geld te besparen is door Bruna te volgen op sociale netwerken, waar ze meestal kortingen publiceren, of door je te abonneren op hun nieuwsbrief.

Ontmoet de concurrenten van BRUNA
Open

Bruna concurreert in Nederland met andere boekhandels zoals Bol, Harper's Bazaar, en andere.

Exclusieve voordelen van BRUNA
Open

Bruna biedt een grote verscheidenheid aan boeken van verschillende genres en tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien kunnen klanten hun artikelen in de online winkel kopen en ze thuis ontvangen of ze in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Ze hebben ook bibliothecaresse adviseurs, zodat klanten kunnen raadplegen voor wat ze zoeken. Bruna biedt exclusieve klantenservice.

Zal BRUNA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Bruna geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BRUNA
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Bruna in Nederland voor je heeft. De grootste verscheidenheid aan boeken van alle genres, en ook school- en kantoorbenodigdheden vind je bij Bruna. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Bruna.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bruna.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE