logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorCORRECT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in CORRECT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij CORRECT

Correct is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Correct heeft tientallen jaren ervaring op de Nederlandse markt en opereert via een online winkel en een fysieke winkel in Rotterdam.

Veelgestelde vragen over CORRECT

Hoe kan ik geld besparen op CORRECT?

Geld besparen bij Correct is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. De online winkel van Correct heeft een "Bargain Basement"-sectie, waar klanten een grote selectie producten tegen discountprijzen kunnen vinden. Correct lanceert ook vaak speciale seizoensgebonden promoties. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door CORRECT

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Correct in Nederland voor u heeft. Als het gaat om elektronica en huishoudelijke apparaten, vindt u alles wat u nodig heeft en meer bij Correct. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Correct.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://correct.nl/

De geschiedenis van CORRECT: Wat is?

De geschiedenis van Correct begon in 1940 met de oprichting van "Verkoopbureau Correct" en de opening van de eerste winkel in Rotterdam, Nederland door Frans de Jong. In de begintijd specialiseerde het bedrijf zich in het op de markt brengen van radio's.

Na de oorlogsjaren kwam de radio in veel verschillende varianten op de markt en daarom besloot Frans de Jong de winkel, waar tot dan toe allerlei huishoudelijke apparaten werden verkocht, om te bouwen tot een Radio-Speciaalzaak. Harry de Jong kwam als technicus bij zijn vader in de zaak werken. De opkomst van de platenspeler en grammofoonplaten bracht Correct in 1957 tot een tweede specialisatie.

Correct paste zich in de loop der jaren aan de technologische vernieuwingen aan en breidde zo haar activiteiten uit met steeds weer nieuwe producten.

Tegenwoordig verkoopt Correct haar producten in Nederland voornamelijk online, hoewel het bedrijf een winkel heeft in het hoofdkantoor van het bedrijf in Rotterdam.

Welke merken kan ik vinden bij CORRECT?

Correct verkoopt producten van bekende merken als LG, Lenco, Philips, Panasonic, Salora, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Telefunken, We, Bose, Bowers & Wilkins, Cambridge Audio, Definitive Technology, Denon, Harman Kardon, JBL, LG, Samsung, Sennheiser, Sharp, Sonos, Sony, Yamaha, AEG, Black+Decker, Bosch, Ecovacs, Haba, Inventum, Karcher, Leifheit, Sencor, Severin, Ghost, Flyer, Jagwire, KMC, FSA, Contec, onder anderen.

Ook verkopen zij producten onder de eigen merknaam Correct.

Zal CORRECT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Correct biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van CORRECT

Correct concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van elektronicaproducten en apparaten, zoals onder meer Haje, Hacker Store, Wrestleenchant, Kiwi Electronics en MediaMarkt.

Exclusieve voordelen van CORRECT

Correct biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan elektronische producten en huishoudapparaten tegen zeer gunstige prijzen. Zij heeft ook een online winkel waar alle producten kunnen worden gekocht en bij de klant thuis worden afgeleverd. Correct beheert het Rotterdams Radiomuseum, een museum gewijd aan de geschiedenis van de radio, waarmee Correct in Nederland een pionier is op het gebied van de verkoop van deze apparaten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.