ADVERTENTIE

CORRECT's wekelijkse aanbiedingen

CORRECT's laatste aanbiedingen
CORRECT's laatste aanbiedingen
ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Online Warenhuizen

MANUTAN logo
Catalogus MANUTAN

Catalogus MANUTAN

Catalogus 2022
Open Brochure
KOOPJEDEAL logo
Catalogus KOOPJEDEAL

Catalogus KOOPJEDEAL

Catalogus 2022
Open Brochure

Andere merken van Online Warenhuizen

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CORRECT

Correct is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van huishoudelijke apparaten en elektronische producten. Correct heeft tientallen jaren ervaring op de Nederlandse markt en opereert via een online winkel en een fysieke winkel in Rotterdam.

Veelgestelde vragen over CORRECT

De geschiedenis van CORRECT: Wat is?
Open

De geschiedenis van Correct begon in 1940 met de oprichting van "Verkoopbureau Correct" en de opening van de eerste winkel in Rotterdam, Nederland door Frans de Jong. In de begintijd specialiseerde het bedrijf zich in het op de markt brengen van radio's.

Na de oorlogsjaren kwam de radio in veel verschillende varianten op de markt en daarom besloot Frans de Jong de winkel, waar tot dan toe allerlei huishoudelijke apparaten werden verkocht, om te bouwen tot een Radio-Speciaalzaak. Harry de Jong kwam als technicus bij zijn vader in de zaak werken. De opkomst van de platenspeler en grammofoonplaten bracht Correct in 1957 tot een tweede specialisatie.

Correct paste zich in de loop der jaren aan de technologische vernieuwingen aan en breidde zo haar activiteiten uit met steeds weer nieuwe producten.

Tegenwoordig verkoopt Correct haar producten in Nederland voornamelijk online, hoewel het bedrijf een winkel heeft in het hoofdkantoor van het bedrijf in Rotterdam.

Wat voor producten kan ik vinden bij CORRECT?
Open

Bij Correct kunnen klanten een grote verscheidenheid aan producten vinden, zoals televisies, blu-ray- en dvd-spelers, beamer- en projectieaccessoires, beamers, projectieschermen, televisieaccessoires, soundbars, camera's en accessoires, kabels en accessoires voor A/V, OLED-televisies, ontvangers, versterkers, tuners, microsets met luidsprekers, cd-spelers platenspelers, netwerkspelers en streaming, printeraccessoires, dataopslag, telefonie en accessoires, voice- en memorecorders, kantoorbenodigdheden, tablets en accessoires voor e-readers, computerkabels, stofzuigers, keukenapparatuur, airconditioners, enzovoorts.

Welke merken kan ik vinden bij CORRECT?
Open

Correct verkoopt producten van bekende merken als LG, Lenco, Philips, Panasonic, Salora, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Telefunken, We, Bose, Bowers & Wilkins, Cambridge Audio, Definitive Technology, Denon, Harman Kardon, JBL, LG, Samsung, Sennheiser, Sharp, Sonos, Sony, Yamaha, AEG, Black+Decker, Bosch, Ecovacs, Haba, Inventum, Karcher, Leifheit, Sencor, Severin, Ghost, Flyer, Jagwire, KMC, FSA, Contec, onder anderen.

Ook verkopen zij producten onder de eigen merknaam Correct.

Hoe kan ik geld besparen op CORRECT?
Open

Geld besparen bij Correct is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. De online winkel van Correct heeft een "Bargain Basement"-sectie, waar klanten een grote selectie producten tegen discountprijzen kunnen vinden. Correct lanceert ook vaak speciale seizoensgebonden promoties. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van CORRECT
Open

Correct concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van elektronicaproducten en apparaten, zoals onder meer Haje, Hacker Store, Wrestleenchant, Kiwi Electronics en MediaMarkt.

Exclusieve voordelen van CORRECT
Open

Correct biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan elektronische producten en huishoudapparaten tegen zeer gunstige prijzen. Zij heeft ook een online winkel waar alle producten kunnen worden gekocht en bij de klant thuis worden afgeleverd. Correct beheert het Rotterdams Radiomuseum, een museum gewijd aan de geschiedenis van de radio, waarmee Correct in Nederland een pionier is op het gebied van de verkoop van deze apparaten.

Kortingen aangeboden door CORRECT
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Correct in Nederland voor u heeft. Als het gaat om elektronica en huishoudelijke apparaten, vindt u alles wat u nodig heeft en meer bij Correct. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Correct.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://correct.nl/

ADVERTENTIE