logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in AH XL folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij AH XL

AH XL is een Nederlandse supermarktketen van Albert Heijn. AH XL heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam.

Veelgestelde vragen over AH XL

Hoe kan ik geld besparen op AH XL?

Geld besparen bij AH XL is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties op de officiële website. AH XL publiceert wekelijks catalogi en brochures met leuke aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of AH XL te volgen op sociale netwerken, blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door AH XL

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van AH XL: Wat is?

AH XL werd in 1887 in Nederland opgericht door Albert Heijn. Vanaf het begin heeft AH XL zich willen onderscheiden van het moederbedrijf Albert Heijn door een breed assortiment verse producten van hoge kwaliteit aan te bieden in grotere winkelruimtes.

In de daaropvolgende jaren onderging AH XL een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels door het hele land.

Is AH XL momenteel open?

AH XL-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 9.00 tot 20.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe AH XL producten online te kopen

AH XL heeft een exclusieve online winkel. In de AH XL online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij AH XL?

AH XL verkoopt producten van bekende merken als Unilever, Coca-Cola, Pepsico, Nestlé, Danone, Mondelez, Mars, Kraft, Reckitt Benckiser, Bayer, JDE Peet's en vele anderen. Ook verkoopt het bedrijf producten onder eigen merknamen: AH Halal, AH Fairtrade, AH Biologisch, AH Huismerk, AH Excellent, AH Vers, AH Glutenvrij, onder andere.

Zal AH XL aanbiedingen hebben op Black Friday?

AH XL doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste AH XL brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals AH XL, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals AH XL, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van AH XL

AH XL concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Spar, Coop en Plus.

Hoeveel AH XL winkels zijn er in het hele land?

AH XL is in Nederland actief met 39 winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Almere.

Exclusieve voordelen van AH XL

Klanten kunnen bij AH XL profiteren van grote voordelen door online te winkelen en de producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat AH XL retourneren en ruilen toe. AH XL verkoopt verse producten van hoge kwaliteit. Op de officiële website van AH XL kunnen klanten recepten en kookideeën vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.