logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorALLERHANDE

Laatste aanbiedingen in ALLERHANDE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ALLERHANDE

Allerhande is een Nederlands tijdschrift en online winkel van Albert Heijn. Allerhande heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. In Nederland verkoopt Allerhande haar producten uitsluitend online.

Veelgestelde vragen over ALLERHANDE

Hoe kan ik geld besparen op ALLERHANDE?

Geld besparen bij Allerhande is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Allerhande. Tegelijkertijd lanceert Allerhande vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Allerhande te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door ALLERHANDE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ALLERHANDE: Wat is?

Allerhande is in 1954 in Nederland opgericht door Albert Heijn. Vanaf het begin heeft Allerhande zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een breed assortiment verse kruidenierswaren van topkwaliteit van toonaangevende merken. In de jaren daarna is Allerhande sterk uitgebreid met een groot aantal producten. Tegenwoordig is Allerhande in Nederland actief via haar exclusieve webwinkel.

Is ALLERHANDE momenteel open?

Allerhande heeft geen fysieke winkels in Nederland.

Hoe ALLERHANDE producten online te kopen

Allerhande heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. Als actie- en aanbiedingenmagazine publiceert Allerhande wekelijks catalogi en brochures met een grote selectie producten tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij ALLERHANDE?

Allerhande verkoopt producten van bekende merken als Danone, Nestlé, Mars, Mondelez, Reckitt Benckiser, Bayer, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, Unilever, PepsiCo, Coca-Cola, Boni, EkoPlaza, Vomar, Hoogvliet, Dirk van den Broek, Hak, Iglo, Mora, Unox, Campina en vele anderen.

Zal ALLERHANDE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Allerhande doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Allerhande brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Allerhande, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Allerhande, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ALLERHANDE

Allerhande concurreert in Nederland met andere winkels zoals onder andere Jumbo, Coop en Spar.

Hoeveel ALLERHANDE winkels zijn er in het hele land?

Allerhande heeft geen fysieke winkels in Nederland. Klanten kunnen wel de online winkel bezoeken en alle producten ontdekken.

Exclusieve voordelen van ALLERHANDE

Klanten kunnen bij Allerhande profiteren van grote voordelen door online te kopen en de producten thuis te ontvangen. Allerhande staat ruilen en retourneren toe als er iets mis is met een van haar producten. Allerhande verkoopt verse producten van de belangrijkste merken op de markt. Allerhande heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ALLERHANDE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ALLERHANDE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief ALLERHANDE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.