logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BERDEN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BERDEN

Berden is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van woninginrichting en modeaccessoires. Berden heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Venlo, Limburg. Berden heeft een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over heel Nederland.

Veelgestelde vragen over BERDEN

De geschiedenis van BERDEN: Wat is?
close

Berden werd in 1902 in Nederland opgericht als een familiebedrijf dat zich bezighield met de verkoop van gordijnen. In de daaropvolgende decennia groeide het bedrijf en nam Berden nieuwe producten voor in huis en modeaccessoires op. In de daaropvolgende jaren maakte het bedrijf een sterke expansie door en werd Berden een zeer gerespecteerd merk in Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij BERDEN?
close

Berden verkoopt producten van bekende merken als Comma, Geisha, Gerry Weber, Scotch & Soda Nikkie, Opus, Studio Anneloes, Street One, Vero Moda, Brax, Chasin, State of Art, PME Legend, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op BERDEN?
close

Geld besparen bij Berden is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. In de online winkel van Berden kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties die beschikbaar zijn bij Berden.

Zal BERDEN aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Berden doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Berden brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Berden, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Berden, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BERDEN
close

Berden concurreert in Nederland met andere winkelketens als Oker en Rood, Evert Groot, Van Linnen, en vele anderen.

Is BERDEN momenteel open?
close

De winkels in Berden zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BERDEN winkels zijn er in het hele land?
close

Berden is in Nederland actief met 8 winkels in Heerlen, Blerick, Uden, Varsseveld, Geleen, Veghel, Roermond en Sittard.

Hoe BERDEN producten online te kopen
close

Berden heeft ook een online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. In de online winkel kunnen ze exclusieve kortingen krijgen.

Exclusieve voordelen van BERDEN
close

Klanten kunnen bij Berden profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. Berden biedt haar klanten cadeaubonnen voor speciale gelegenheden. In het geval van ongemakken met sommige van haar producten, accepteert Berden retourzendingen en omruilingen. Op de officiële website van Berden kunnen klanten een maattabel en wasvoorschriften vinden.

Kortingen aangeboden door BERDEN
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.