logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BIDFOOD folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BIDFOOD

Bidfood levensmiddelengroothandel van Nederland met een sterke aanwezigheid in vele landen over de hele wereld. In Nederland heeft Bidfood verschillende afhaalpunten in de belangrijkste regio's van het land. Sinds 2005 maakt het bedrijf deel uit van de Bidvest Groep uit Zuid-Afrika.

Veelgestelde vragen over BIDFOOD

Hoe kan ik geld besparen op BIDFOOD?

Geld besparen bij Bidfood is heel eenvoudig door te profiteren van de kortingen die ze in hun online winkel publiceren op een grote selectie van producten. Bovendien kunnen klanten, door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, op de hoogte blijven van de laatste promoties bij Bidfood. Aan de andere kant lanceert Bidfood vaak seizoensgebonden kortingen.

Kortingen aangeboden door BIDFOOD

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die Bidfood in Nederland voor u heeft. De grootste verscheidenheid aan kruidenierswaren en non-food producten vindt u op één plek, bij Bidfood. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Bidfood.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bidfood.nl/webshop/

De geschiedenis van BIDFOOD: Wat is?

De geschiedenis van Bidfood gaat terug tot 1949 toen Cor Kok in Ede, Gelderland, het voedingsmiddelenbedrijf Kok-Ede oprichtte. In de eerste jaren concentreerde hij zich op het verpakken van voedingsmiddelen. In de daaropvolgende decennia maakte het bedrijf een sterk expansieproces door, dat gevolgd werd door de opening van veel meer winkels door het hele land.

In 1985 werd Bidfood overgenomen door de Nederlandse onderneming Ahold. Sinds 2005 maakt de onderneming deel uit van de Bidvest Groep uit Zuid-Afrika.

Tegenwoordig heeft Bidfood in totaal 1.700 medewerkers, een wagenpark van 350 vrachtwagens, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen door heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij BIDFOOD?

Bidfood verkoopt producten van bekende merken als Apollo, Atlas, Be Burger, Beckers, Beyond Meat, Bouwman, Blanco, Bravour Essentials, Bravour Green Chef, Coertjens, Cubox, De Groene Weg, Deli XL, De Vries, Duca, Double Dutch, Future Farm, Fortuna, Frank's Smoke, Fritex, Gespiest, Gansevoort Kit, Keukenhelden, Kissed by Air, Jordy's Kauken, Jeffersons, McCain, Meatstreet, Meet Jack, MAQS, Mabos, Al Capone's, Albert Adria, Altoni, Alvalle, Barilla, Zini, onder anderen.

Zal BIDFOOD aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bidfood doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Bidfood brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Bidfood, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Bidfood, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BIDFOOD

Bidfood concurreert in Nederland met andere levensmiddelengroothandels zoals onder andere Tokos, Imeko, Agristo, King Food, Makro en Food1.

Exclusieve voordelen van BIDFOOD

Bidfood biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien hebben zij een exclusieve klantenservice en afhaalpunten verspreid over het hele land, zodat klanten hun aankoop in de online winkel kunnen doen en hun bestelling bij het dichtstbijzijnde punt kunnen afhalen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.