homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorBOERENBOND
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BOERENBOND

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BOERENBOND

Boerenbond is een winkelketen van Belgische oorsprong met een sterke aanwezigheid in de zuidelijke provincies van Nederland. Boerenbond is gespecialiseerd in de verkoop van onder andere huishoudelijke gereedschappen, meststoffen en werkkleding. Boerenbond is de expert op het gebied van tuin en buitenleven en het bedrijf heeft een breed netwerk van winkels door het hele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij BOERENBOND?

Bij Boerenbond kunnen klanten terecht voor een ruim assortiment werkkleding voor op het land en agrarische en agrarische benodigdheden zoals truien, broeken, vesten, overhemden, overalls, vesten, laarzen, schoenen, veiligheidsschoenklomp, casual kledingaccessoires, jassen, mutsen, sokken, tuckers, handschoenen, tailleband, kniebeschermers, controle algen, mos, gewas, insecten, ongedierte, onkruid, bescherming, besproeien, sproeien, gazongrond, snoerloze scharen, mest en grond, mestgrond, kunstmest, gereedschap, schuurmachines, schroefmachines, seizoen, tuinvogels, onder anderen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BOERENBOND

De geschiedenis van BOERENBOND: Wat is?
Open

De geschiedenis van Boerenbond begon in België in 1890 door Joris Helleputte. Het bedrijf begon als een vereniging van professionele boeren in België. In de daaropvolgende decennia legden zij zich toe op de handel in meststoffen en landbouwbenodigdheden, totdat zij de Boerenbondketen vormden die tot op de dag van vandaag bekend is en die een sterke aanwezigheid heeft in Nederland. Jaren later werd het gekocht door een Nederlander en keerde het terug in Belgische handen.

In 2010 kwam het merk weer in Nederlandse handen bij Wegter Consumers B.V. in Hengelo, Twente. De naam van het merk, 'Boerenbont', verwijst naar een decoratie waarbij volgens een vast schema handgeschilderde en gesponste patronen worden aangebracht in één of meer felle kleuren.

Tot 2013 telde de keten ongeveer 232 winkels, waarvan een groot deel in de provincie Noord-Brabant was gevestigd. Het assortiment richt zich op vier pijlers, te weten: Tuin, Dier, Handwerk en Werkkleding.

Welke merken kan ik vinden bij BOERENBOND?
Open

Boerenbond verkoopt producten van bekende merken als 247 Jeans, 2. Lif, 4Work, Altrad, Aeroxon, Anna's Collection, Apollo, Arnold, Assent, Asztyle, Bama, Barenbrug, Bison, Bestway, Blenzo, Black Box Trees, Beaphar, Bestgarden, Cbd, Cerva, Bsi, Bruggeman, Darwin, Decoris, Einhell, Elephant, Esschert's Garden, Eastwood, Geari, Gloria, Grisport, Hamjat, Frassor, Finion, Homestyle, Hm, Hikari, HG, Helcosol, Heatkeeper, Superfish, Stapp, Strövels, Solabiol, Soezie, onder anderen.

Hoe kan ik geld besparen op BOERENBOND?
Open

Geld besparen bij Boerenbond is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Boerenbond is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen discountprijzen. Door te winkelen bij de online winkel, krijgen klanten gratis verzending voor aankopen van meer dan 29 euro. Anderzijds heeft Boerenbond zijn VIP Club, via welke men toegang heeft tot belangrijke promoties en kortingen.

Ontmoet de concurrenten van BOERENBOND
Open

Boerenbond concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals Intratuin, Welkoop, Tuin Express, onder anderen.

Exclusieve voordelen van BOERENBOND
Open

Boerenbond biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast heeft de website een blog met nieuws uit de wereld van de landbouw, buitenactiviteiten en het boerenleven. Ook biedt Boerenbond VIP Club lidmaatschap met voordelen en exclusieve klantenservice.

Zal BOERENBOND aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Boerenbond geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BOERENBOND
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Boerenbond in Nederland voor u heeft. Het grootste assortiment aan producten voor het werk op de boerderij, je vindt het bij Boerenbond. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Boerenbond.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.boerenbond.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE