logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorBOERENBOND

Laatste aanbiedingen in BOERENBOND folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BOERENBOND

Boerenbond is een winkelketen van Belgische oorsprong met een sterke aanwezigheid in de zuidelijke provincies van Nederland. Boerenbond is gespecialiseerd in de verkoop van onder andere huishoudelijke gereedschappen, meststoffen en werkkleding. Boerenbond is de expert op het gebied van tuin en buitenleven en het bedrijf heeft een breed netwerk van winkels door het hele land.

Veelgestelde vragen over BOERENBOND

Hoe kan ik geld besparen op BOERENBOND?

Geld besparen bij Boerenbond is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Boerenbond is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen discountprijzen. Door te winkelen bij de online winkel, krijgen klanten gratis verzending voor aankopen van meer dan 29 euro. Anderzijds heeft Boerenbond zijn VIP Club, via welke men toegang heeft tot belangrijke promoties en kortingen.

Kortingen aangeboden door BOERENBOND

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Boerenbond in Nederland voor u heeft. Het grootste assortiment aan producten voor het werk op de boerderij, je vindt het bij Boerenbond. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Boerenbond.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.boerenbond.be/

De geschiedenis van BOERENBOND: Wat is?

De geschiedenis van Boerenbond begon in België in 1890 door Joris Helleputte. Het bedrijf begon als een vereniging van professionele boeren in België. In de daaropvolgende decennia legden zij zich toe op de handel in meststoffen en landbouwbenodigdheden, totdat zij de Boerenbondketen vormden die tot op de dag van vandaag bekend is en die een sterke aanwezigheid heeft in Nederland. Jaren later werd het gekocht door een Nederlander en keerde het terug in Belgische handen.

In 2010 kwam het merk weer in Nederlandse handen bij Wegter Consumers B.V. in Hengelo, Twente. De naam van het merk, 'Boerenbont', verwijst naar een decoratie waarbij volgens een vast schema handgeschilderde en gesponste patronen worden aangebracht in één of meer felle kleuren.

Tot 2013 telde de keten ongeveer 232 winkels, waarvan een groot deel in de provincie Noord-Brabant was gevestigd. Het assortiment richt zich op vier pijlers, te weten: Tuin, Dier, Handwerk en Werkkleding.

Welke merken kan ik vinden bij BOERENBOND?

Boerenbond verkoopt producten van bekende merken als 247 Jeans, 2. Lif, 4Work, Altrad, Aeroxon, Anna's Collection, Apollo, Arnold, Assent, Asztyle, Bama, Barenbrug, Bison, Bestway, Blenzo, Black Box Trees, Beaphar, Bestgarden, Cbd, Cerva, Bsi, Bruggeman, Darwin, Decoris, Einhell, Elephant, Esschert's Garden, Eastwood, Geari, Gloria, Grisport, Hamjat, Frassor, Finion, Homestyle, Hm, Hikari, HG, Helcosol, Heatkeeper, Superfish, Stapp, Strövels, Solabiol, Soezie, onder anderen.

Zal BOERENBOND aanbiedingen hebben op Black Friday?

Boerenbond doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Boerenbond brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Boerenbond, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Boerenbond, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BOERENBOND

Boerenbond concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals Intratuin, Welkoop, Tuin Express, onder anderen.

Exclusieve voordelen van BOERENBOND

Boerenbond biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast heeft de website een blog met nieuws uit de wereld van de landbouw, buitenactiviteiten en het boerenleven. Ook biedt Boerenbond VIP Club lidmaatschap met voordelen en exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BOERENBOND

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BOERENBOND

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Bouwmarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 33 Bouwmarkten winkels in Netherlands inclusief BOERENBOND en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.