logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BOUWHOF folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BOUWHOF

Bouwhof is een grote ijzerhandel in Zoetermeer.

Veelgestelde vragen over BOUWHOF

Hoe kan ik geld besparen op BOUWHOF?

Geld besparen bij Bouwhof kan op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij de Sales op de website, waar je kortingen vindt op allerlei producten. Vergeet ook niet om Aanbiedingen 365 te bezoeken om de nieuwste Bouwhof catalogi te bekijken en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door BOUWHOF

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BOUWHOF: Wat is?

De geschiedenis van Bouwhof gaat terug tot het begin van de twintigste eeuw. In die tijd was de familie Huurman actief in de handel van sloopmaterialen. In de loop der tijd werden op verzoek van klanten meer artikelen nieuw geleverd.

In 1979 is Bouwhof BV als bedrijf gestart. De ijzerhandel aan de Bleiswijkseweg werd een begrip in Zoetermeer en omgeving. Een brand maakte echter in 1998 een einde aan de bedrijfsvoering op deze locatie.

In 2008 werd een nieuw pand gekocht. Dit pand heeft een grote oppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Sinds november 2009 is hier ook een groothandel gevestigd, waarin Bouwhof onder de naam BPG haar zakelijke klanten bedient.

Is BOUWHOF momenteel open?

Bouwhof heeft één fysieke winkel in Nederland.

Hoe BOUWHOF producten online te kopen

Op de website van Bouwhof vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. De online winkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele aftersalesservice voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij BOUWHOF?

HSK, Pelipal, Primabad, Senibell, Hotbath en Sealskin zijn enkele van de hoogwaardige merken die je bij Bouwhof vindt.

Zal BOUWHOF aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bouwhof doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Bouwhof brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Bouwhof, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Bouwhof, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BOUWHOF

GAMMA, Praxis, Chore, Hornbach en Hubo zijn enkele concurrenten van Bouwhof.

Hoeveel BOUWHOF winkels zijn er in het hele land?

Bouwhof opent haar deuren van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Exclusieve voordelen van BOUWHOF

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bouwhof, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals pinpassen en creditcards.

Je kunt Bouwhof ook volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram voor de nieuwste informatie, kortingen en kortingsbonnen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.