logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorBOUWMAAT

Laatste aanbiedingen in BOUWMAAT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BOUWMAAT

Bouwmaat is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van bouwmaterialen, gereedschappen, en andere artikelen voor woningverbouwing. Bouwmaat heeft vele jaren ervaring op de Nederlandse markt en beschikt over een breed netwerk van winkels door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over BOUWMAAT

Hoe kan ik geld besparen op BOUWMAAT?

Geld besparen bij Bouwmaat is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Bouwmaat is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen discountprijzen. In de rubriek "Outlet" kunnen klanten profiteren van belangrijke kortingen. Ook door Bouwmaat te volgen op sociale netwerken of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en promoties.

Kortingen aangeboden door BOUWMAAT

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Bouwmaat in Nederland voor u heeft. Als het op bouwmaterialen aankomt, bent u bij Bouwmaat aan het juiste adres waar u alles vindt wat u nodig heeft. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Bouwmaat.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bouwmaat.nl/

De geschiedenis van BOUWMAAT: Wat is?

Het verhaal van Bouwmaat begint in 1987 toen een groep Nederlandse handelaren in bouwmaterialen in de V.S. kennismaakte met het 'home improvement center': een combinatie van een houthandel en een groothandel in bouwmaterialen. Zij besloten dit succesvolle concept naar Nederland te halen.

Vanaf het begin is het doel van Bouwmaat geweest om haar klanten kwaliteitsproducten te bieden, als een bedrijf geleid door experts in bouwmaterialen die weten wat hun klanten nodig hebben.

Tegenwoordig is Bouwmaat actief met meer dan 60 winkels in de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij BOUWMAAT?

Bouwmaat verkoopt producten onder haar eigen merknaam en brengt daarnaast producten op de markt van bekende merken als 3M, ABB, Abus, AirBase, AirPro, Airtox, Alabastine, Altrex, Anza, Ardex, Armstrong, Axa, Berker, Berkvens, Bessey, Bison, Bona, Bonfix, Bosch, Bahco, Bieko, BMI, Carpoint, Carhartt, Cerva, Ceta Bever, Cleanfloor, Coba, Collomix, DeWalt, Hercuseal, Impresso, Henco, Hansgrohe, Gys, Grisport, Kwb, Metabo, Maxguard, Master, Martens, Levelfix, Milwaukee, ModiWood, Metofix, Sam, onder andere.

Zal BOUWMAAT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bouwmaat doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Bouwmaat brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Bouwmaat, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Bouwmaat, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BOUWMAAT

Bouwmaat concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van bouwmaterialen, zoals Bouwmaterialen Nederland, Bouwbestel, Bmn, Hornbach, Bouwcenter, Raabkarcher, e.a.

Exclusieve voordelen van BOUWMAAT

Bouwmaat biedt haar klanten producten van hoge kwaliteit, gesteund door de lange geschiedenis van het bedrijf in de bouwmaterialensector. Daarnaast bieden zij professioneel advies aan hun klanten om het winkelen te vergemakkelijken. Bouwmaat heeft een online winkel en een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BOUWMAAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BOUWMAAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Bouwmarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 33 Bouwmarkten winkels in Netherlands inclusief BOUWMAAT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.