homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorBOUWMAAT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BOUWMAAT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BOUWMAAT

Bouwmaat is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van bouwmaterialen, gereedschappen, en andere artikelen voor woningverbouwing. Bouwmaat heeft vele jaren ervaring op de Nederlandse markt en beschikt over een breed netwerk van winkels door heel Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij BOUWMAAT?

Bij Bouwmaat kunnen klanten terecht voor een grote diversiteit aan producten zoals stopcontacten, schakelaars, blindplaten, telefooncontactdozen, dimmers, schakelmateriaal spatwaterdicht, afdekramen, centraalplaten, sensoren, intercoms, domotica producten, brandpreventie, stekkers, stopcontacten, verlengsnoeren, buitenkabels, grondkabels, coax, siliconenkabels, netwerk, luidsprekersnoeren, zekeringen, inbouwdozen, hulpstukken, groepenkasten, aansluitblokken, deurbellen, wandtegels, tegellijmen, tegellijmen, voorbehandeling, vloertegels, gipsplaten, cementgebonden platen, dakbedekking, binnendeuren, buitendeuren, boeiboorden, gevelbekledingstoebehoren, inbouwreservoirs, afvoerputten, doucheputten, gaskranen, wastafels, meubilair, spiegels, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BOUWMAAT

De geschiedenis van BOUWMAAT: Wat is?
Open

Het verhaal van Bouwmaat begint in 1987 toen een groep Nederlandse handelaren in bouwmaterialen in de V.S. kennismaakte met het 'home improvement center': een combinatie van een houthandel en een groothandel in bouwmaterialen. Zij besloten dit succesvolle concept naar Nederland te halen.

Vanaf het begin is het doel van Bouwmaat geweest om haar klanten kwaliteitsproducten te bieden, als een bedrijf geleid door experts in bouwmaterialen die weten wat hun klanten nodig hebben.

Tegenwoordig is Bouwmaat actief met meer dan 60 winkels in de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij BOUWMAAT?
Open

Bouwmaat verkoopt producten onder haar eigen merknaam en brengt daarnaast producten op de markt van bekende merken als 3M, ABB, Abus, AirBase, AirPro, Airtox, Alabastine, Altrex, Anza, Ardex, Armstrong, Axa, Berker, Berkvens, Bessey, Bison, Bona, Bonfix, Bosch, Bahco, Bieko, BMI, Carpoint, Carhartt, Cerva, Ceta Bever, Cleanfloor, Coba, Collomix, DeWalt, Hercuseal, Impresso, Henco, Hansgrohe, Gys, Grisport, Kwb, Metabo, Maxguard, Master, Martens, Levelfix, Milwaukee, ModiWood, Metofix, Sam, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op BOUWMAAT?
Open

Geld besparen bij Bouwmaat is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Bouwmaat is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te vinden tegen discountprijzen. In de rubriek "Outlet" kunnen klanten profiteren van belangrijke kortingen. Ook door Bouwmaat te volgen op sociale netwerken of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en promoties.

Ontmoet de concurrenten van BOUWMAAT
Open

Bouwmaat concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van bouwmaterialen, zoals Bouwmaterialen Nederland, Bouwbestel, Bmn, Hornbach, Bouwcenter, Raabkarcher, e.a.

Exclusieve voordelen van BOUWMAAT
Open

Bouwmaat biedt haar klanten producten van hoge kwaliteit, gesteund door de lange geschiedenis van het bedrijf in de bouwmaterialensector. Daarnaast bieden zij professioneel advies aan hun klanten om het winkelen te vergemakkelijken. Bouwmaat heeft een online winkel en een exclusieve klantenservice.

Zal BOUWMAAT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Bouwmaat geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BOUWMAAT
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Bouwmaat in Nederland voor u heeft. Als het op bouwmaterialen aankomt, bent u bij Bouwmaat aan het juiste adres waar u alles vindt wat u nodig heeft. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Bouwmaat.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bouwmaat.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE