homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorBPG BOUWPARTNER GROEP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BPG BOUWPARTNER GROEP

ADVERTENTIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BPG BOUWPARTNER GROEP

BPG Bouwpartner Groep Groep is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van bouwmaterialen. Met een lange geschiedenis in de markt behoort het bedrijf tot het BPG-concern. In Nederland heeft BPG Bouwpartner Groep een breed netwerk van winkels verspreid over het hele land. Het hoofdkantoor van BPG Bouwpartner Groep is gevestigd in Born.

Wat voor producten kan ik vinden bij BPG BOUWPARTNER GROEP?

BPG Bouwpartner Groep verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals beitels, voegrollen, borstels, schuurpapier, tegels, coatings, handgereedschap, elektrisch gereedschap, badkamermeubels, douches, toiletten, wand- en vloertegels, kranen, tuinproducten, timmerhout, steigers, tuinschermen, naast vele andere producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BPG BOUWPARTNER GROEP

De geschiedenis van BPG BOUWPARTNER GROEP: Wat is?
Open

BPG Bouwpartner Groep werd in 1951 in Nederland opgericht als sloopbedrijf. Jaren later onderging BPG Bouwpartner Groep een transformatie en stapte over op de verkoop van bouwgereedschappen en -materialen.

In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterk expansieproces en opende winkels in verschillende regio's van Nederland. Jaren later werd de BPG Groep opgericht.

Welke merken kan ik vinden bij BPG BOUWPARTNER GROEP?
Open

BPG Bouwpartner Groep verkoopt producten van bekende merken als Bostitch, DeWalt, Felco, Hitachi, Talent Tools, Illbruck, Alabastine, Bison, Den Braven, Makita, Ardex en vele andere. BPG Bouwpartner Groep verkoopt ook producten onder eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op BPG BOUWPARTNER GROEP?
Open

Geld besparen bij BPG Bouwpartner Groep is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van BPG Bouwpartner Groep kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij BPG Bouwpartner Groep. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of BPG Bouwpartner Groep te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van BPG BOUWPARTNER GROEP
Open

BPG Bouwpartner Groep concurreert in Nederland met andere winkelketens als Hornbach, Hubo, PontMeyer, Bauhaus en vele anderen.

Is BPG BOUWPARTNER GROEP momenteel open?
Open

BPG Bouwpartner Groep winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel BPG BOUWPARTNER GROEP winkels zijn er in het hele land?
Open

BPG Bouwpartner Groep is in Nederland actief via 32 winkels in onder meer Boxtel, Oudewater, Baarn, Ermelo, Kaatsheuvel, Rucphen, Middelburg, Heerlen en Renesse.

Hoe BPG BOUWPARTNER GROEP producten online te kopen
Open

BPG Bouwpartner Groep heeft een online winkel, waar klanten haar producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Door te winkelen in de online winkel kunnen klanten hun producten selecteren, prijzen vergelijken en profiteren van exclusieve kortingen.

Exclusieve voordelen van BPG BOUWPARTNER GROEP
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij BPG Bouwpartner Groep door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. BPG Bouwpartner Groep verkoopt groothandel. Op de officiële website van BPG Bouwpartner Groep is er een "Nieuws" sectie, waar klanten het nieuws van het bedrijf kunnen vinden. BPG Bouwpartner Groep heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om aan alle behoeften van haar klanten te voldoen.

Zal BPG BOUWPARTNER GROEP aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

BPG Bouwpartner Groep geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door BPG BOUWPARTNER GROEP
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE