homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorDE BOER DRACHTEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE BOER DRACHTEN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE BOER DRACHTEN

De Boer Drachten is een Nederlandse winkel gericht op de verkoop van landbouw- en tuinbenodigdheden, bouwmaterialen en werktuigen. De Boer Drachten heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse markt en is opgericht in Drachten.

Wat voor producten kan ik vinden bij DE BOER DRACHTEN?

De Boer Drachten verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals elektrische omheiningen, slangen, afvoerputten, voederbakken, gewasbeschermingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen, pluimveehokken, drinkbakken, elektrisch gereedschap, handgereedschap, hamers, schroevendraaiers, zaagmachines, schuurmachines, pvc-buizen, werkkleding, tuinartikelen, gieters, tuinplanken en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DE BOER DRACHTEN

De geschiedenis van DE BOER DRACHTEN: Wat is?
Open

De Boer Drachten is begin jaren twintig in Nederland opgericht door ervaren boeren. Vanaf het begin heeft De Boer Drachten zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een breed assortiment landbouw- en tuinbenodigdheden. In de daaropvolgende decennia heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten.

Welke merken kan ik vinden bij DE BOER DRACHTEN?
Open

De Boer Drachten verkoopt producten van bekende merken zoals onder andere 3M, 4Tecx, Agrivet, Airpress, Axa, Axi, Bahco, Berg, Blockit, Bekina, Basil, Bestway, Betra, BFK, Bosch, Blue Wonder, Bison, Birchmeier, Druppies, Dunlop, DeWit, Edialux, Ecco, EcoStyle, Flymo, Felco, Fiskars, Gardena, Gedore en Leitz.

Hoe kan ik geld besparen op DE BOER DRACHTEN?
Open

Geld besparen bij De Boer Drachten is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van De Boer Drachten. Klanten die online winkelen kunnen een gratis verzending krijgen op aankopen boven de €75.

Ontmoet de concurrenten van DE BOER DRACHTEN
Open

De Boer Drachten concurreert in Nederland met andere winkelketens als Agri Xpert, Mister Agri, Intratuin, Veenma.

Is DE BOER DRACHTEN momenteel open?
Open

De winkel van De Boer Drachten is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel DE BOER DRACHTEN winkels zijn er in het hele land?
Open

De Boer Drachten heeft in Nederland twee winkels in Drachten en Hazerswoude.

Hoe DE BOER DRACHTEN producten online te kopen
Open

De Boer Drachten heeft ook een exclusieve webwinkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Op de webwinkel van De Boer Drachten kunnen klanten een groot assortiment producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van DE BOER DRACHTEN
Open

Klanten kunnen bij De Boer Drachten profiteren van grote voordelen door te winkelen in de webwinkel en de producten thuis te laten bezorgen. Daarnaast beschikt De Boer Drachten over een eigen werkplaats en een gespecialiseerde technische dienst. De Boer Drachten heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren.

In geval van problemen met één van de producten staat De Boer Drachten retourneren en ruilen toe.

Zal DE BOER DRACHTEN aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

De Boer Drachten geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door DE BOER DRACHTEN
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE