logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorDE BOER DRACHTEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in DE BOER DRACHTEN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DE BOER DRACHTEN

De Boer Drachten is een Nederlandse winkel gericht op de verkoop van landbouw- en tuinbenodigdheden, bouwmaterialen en werktuigen. De Boer Drachten heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse markt en is opgericht in Drachten.

Veelgestelde vragen over DE BOER DRACHTEN

Hoe kan ik geld besparen op DE BOER DRACHTEN?

Geld besparen bij De Boer Drachten is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van De Boer Drachten. Klanten die online winkelen kunnen een gratis verzending krijgen op aankopen boven de €75.

Kortingen aangeboden door DE BOER DRACHTEN

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DE BOER DRACHTEN: Wat is?

De Boer Drachten is begin jaren twintig in Nederland opgericht door ervaren boeren. Vanaf het begin heeft De Boer Drachten zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een breed assortiment landbouw- en tuinbenodigdheden. In de daaropvolgende decennia heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt met de toevoeging van een groot aantal producten.

Is DE BOER DRACHTEN momenteel open?

De winkel van De Boer Drachten is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Hoe DE BOER DRACHTEN producten online te kopen

De Boer Drachten heeft ook een exclusieve webwinkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Op de webwinkel van De Boer Drachten kunnen klanten een groot assortiment producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij DE BOER DRACHTEN?

De Boer Drachten verkoopt producten van bekende merken zoals onder andere 3M, 4Tecx, Agrivet, Airpress, Axa, Axi, Bahco, Berg, Blockit, Bekina, Basil, Bestway, Betra, BFK, Bosch, Blue Wonder, Bison, Birchmeier, Druppies, Dunlop, DeWit, Edialux, Ecco, EcoStyle, Flymo, Felco, Fiskars, Gardena, Gedore en Leitz.

Zal DE BOER DRACHTEN aanbiedingen hebben op Black Friday?

De Boer Drachten doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste De Boer Drachten brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals De Boer Drachten, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals De Boer Drachten, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van DE BOER DRACHTEN

De Boer Drachten concurreert in Nederland met andere winkelketens als Agri Xpert, Mister Agri, Intratuin, Veenma.

Hoeveel DE BOER DRACHTEN winkels zijn er in het hele land?

De Boer Drachten heeft in Nederland twee winkels in Drachten en Hazerswoude.

Exclusieve voordelen van DE BOER DRACHTEN

Klanten kunnen bij De Boer Drachten profiteren van grote voordelen door te winkelen in de webwinkel en de producten thuis te laten bezorgen. Daarnaast beschikt De Boer Drachten over een eigen werkplaats en een gespecialiseerde technische dienst. De Boer Drachten heeft een team van deskundige verkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren.

In geval van problemen met één van de producten staat De Boer Drachten retourneren en ruilen toe.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.