logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDE BOERENSCHUUR
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE BOERENSCHUUR

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE BOERENSCHUUR

De Boerenschuur is een Nederlandse supermarktgevestigd in het centrum van Riel, een dorp vlakbij Tilburg. Het bedrijf beheert ook verschillende winkels, zoals Punto Panino, Bloem Enzo en Primera. Ze bieden alles van verse producten tot zuivelproducten, dranken en bakkerijproducten in hun fysieke winkel.

Veelgestelde vragen over DE BOERENSCHUUR

De geschiedenis van DE BOERENSCHUUR: Wat is?
close

De Boerenschuur werd in de jaren zestig opgericht door de familie Van de Corput in Riel. In de loop der jaren won het bedrijf aan populariteit in het hele dorp. In de loop der tijd zijn er veel winkels aan de supermarkt toegevoegd, waaronder Punto Panino, Bloem Enzo en Primera.

Vandaag de dag is De Boerenschuur nog steeds een familiebedrijf, gerund en geleid door Michel en Desiree. Je kunt hun producten kopen in hun winkel in Riel of hun website bezoeken voor hun nieuwste catalogi.

Welke merken kan ik vinden bij DE BOERENSCHUUR?
close

Je vindt bij De Boerenschuur een breed assortiment kwaliteitsmerken, waaronder Lipton, den Eelder, Kips, Vergeer, Philadelphia, Sense, Toblerone, Dodoni, Melkan, Starbucks, Melkunie, Aviko, Ben & Jerry's, Unox, Mutti, L'Or, Klene, So Vegan, Tony's, Bolletje, Stoney Creek, Heineken, Texels, Affligem, Vanish, Kleenex, Dreft, Whiskas en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op DE BOERENSCHUUR?
close

Geld besparen bij De Boerenschuur is heel eenvoudig. Je kunt hun website bezoeken om hun nieuwste catalogi te vinden en te profiteren van supervoordelige aanbiedingen en promoties.

Ontmoet de concurrenten van DE BOERENSCHUUR
close

De Boerenschuur concurreert met andere supermarkten in Nederland, zoals Spar, Albert Heijn, Jumbo, Lidl en Aldi.

Is DE BOERENSCHUUR momenteel open?
close

De Boerenschuur opent zijn deuren elke dag. Van maandag tot en met vrijdag gaan ze om 8.30 uur open en om 20.00 uur dicht. Op zaterdag zijn ze open van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel DE BOERENSCHUUR winkels zijn er in het hele land?
close

De Boerenschuur is gevestigd in het dorp Riel. Voor meer informatie kun je terecht op https://www.boerenschuur.nl/.

Hoe DE BOERENSCHUUR producten online te kopen
close

De Boerenschuur verkoopt zijn producten uitsluitend via de fysieke winkels. Je kunt echter ook hun website bezoeken en ze volgen op Facebook voor de nieuwste catalogi en aanbiedingen.

Exclusieve voordelen van DE BOERENSCHUUR
close

De Boerenschuur biedt haar klanten veel exclusieve voordelen, zoals gratis parkeren, gratis WiFi en pinautomaten.

Kortingen aangeboden door DE BOERENSCHUUR
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.