homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDE KWEKER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE KWEKER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE KWEKER

De Kweker is een Nederlandse groothandel in levensmiddelen en dranken. De Kweker heeft een lange traditie in de sector en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. De Kweker maakt deel uit van het Sligro-concern.

Wat voor producten kan ik vinden bij DE KWEKER?

De Kweker verkoopt een breed assortiment voedingswaren en andere producten, zoals vlees, gevogelte, vis, vers fruit en groenten, kaas, melk en zuivelproducten, dranken, frisdranken, koffie en thee, koekjes, snoep, oliën, sauzen, specerijen, huishoudelijke schoonmaakproducten, producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DE KWEKER

De geschiedenis van DE KWEKER: Wat is?
Open

De Kweker is opgericht in 1965 in Nederland en had vanaf het begin als doel om de belangrijkste groothandel in levensmiddelen op de Nederlandse markt te worden. In de daaropvolgende jaren maakte De Kweker een sterke groei door en voegde een groot aantal producten toe aan zijn grote magazijn in Amsterdam.

De Kweker verwierf een uitstekende reputatie bij grote Nederlandse consumenten als groothandelaar met een breed assortiment aan producten.

Welke merken kan ik vinden bij DE KWEKER?
Open

De Kweker verkoopt producten van bekende merken van onder meer Collet, Delimare, Delino, Fishmasters, Caviar Exclusives, Fortuna, Hoek, Medusa, Sea & We, Yama, Danone, Bettine, Alphenaer, Campina, Beemster, Danish Chef, Emmentaler, Kees, Ouwe Philadelphia, Larco, Maggi, Oscar, Terra Di Grano, Unox, Calnort en Ferrer.

Hoe kan ik geld besparen op DE KWEKER?
Open

Geld besparen bij De Kweker is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van De Kweker. Via de klantenkaart van De Kweker kunnen klanten geld besparen op elke aankoop.

Ontmoet de concurrenten van DE KWEKER
Open

De Kweker concurreert in Nederland met andere winkelketens als Makro, Jumbo, Kitsch Kitchen en Onkar.

Is DE KWEKER momenteel open?
Open

De winkel van De Kweker is geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.30 tot 18.00 uur. Hij is ook op zaterdag geopend van 6.30 tot 16.30 uur.

Hoeveel DE KWEKER winkels zijn er in het hele land?
Open

De Kweker is in Nederland actief via zijn grote winkel in Amsterdam.

Hoe DE KWEKER producten online te kopen
Open

De Kweker heeft ook een online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Op de webwinkel van De Kweker kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van DE KWEKER
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij De Kweker door te winkelen in de webwinkel en hun producten thuis te laten bezorgen. De Kweker is een exclusieve groothandel, want alleen geregistreerde klanten kunnen er winkelen.

Op de officiële website staat een rubriek "Inspiratie" waar keukenideeën en trends te vinden zijn. Bovendien biedt De Kweker een ruim assortiment veganistische en duurzame producten aan. De Kweker heeft ook een exclusieve klantenservice.

Zal DE KWEKER aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

De Kweker geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door DE KWEKER
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE