logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDE KWEKER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in DE KWEKER folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DE KWEKER

De Kweker is een Nederlandse groothandel in levensmiddelen en dranken. De Kweker heeft een lange traditie in de sector en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. De Kweker maakt deel uit van het Sligro-concern.

Veelgestelde vragen over DE KWEKER

Hoe kan ik geld besparen op DE KWEKER?

Geld besparen bij De Kweker is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties van De Kweker. Via de klantenkaart van De Kweker kunnen klanten geld besparen op elke aankoop.

Kortingen aangeboden door DE KWEKER

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DE KWEKER: Wat is?

De Kweker is opgericht in 1965 in Nederland en had vanaf het begin als doel om de belangrijkste groothandel in levensmiddelen op de Nederlandse markt te worden. In de daaropvolgende jaren maakte De Kweker een sterke groei door en voegde een groot aantal producten toe aan zijn grote magazijn in Amsterdam.

De Kweker verwierf een uitstekende reputatie bij grote Nederlandse consumenten als groothandelaar met een breed assortiment aan producten.

Is DE KWEKER momenteel open?

De winkel van De Kweker is geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.30 tot 18.00 uur. Hij is ook op zaterdag geopend van 6.30 tot 16.30 uur.

Hoe DE KWEKER producten online te kopen

De Kweker heeft ook een online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Op de webwinkel van De Kweker kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij DE KWEKER?

De Kweker verkoopt producten van bekende merken van onder meer Collet, Delimare, Delino, Fishmasters, Caviar Exclusives, Fortuna, Hoek, Medusa, Sea & We, Yama, Danone, Bettine, Alphenaer, Campina, Beemster, Danish Chef, Emmentaler, Kees, Ouwe Philadelphia, Larco, Maggi, Oscar, Terra Di Grano, Unox, Calnort en Ferrer.

Zal DE KWEKER aanbiedingen hebben op Black Friday?

De Kweker doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste De Kweker brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals De Kweker, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals De Kweker, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van DE KWEKER

De Kweker concurreert in Nederland met andere winkelketens als Makro, Jumbo, Kitsch Kitchen en Onkar.

Hoeveel DE KWEKER winkels zijn er in het hele land?

De Kweker is in Nederland actief via zijn grote winkel in Amsterdam.

Exclusieve voordelen van DE KWEKER

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij De Kweker door te winkelen in de webwinkel en hun producten thuis te laten bezorgen. De Kweker is een exclusieve groothandel, want alleen geregistreerde klanten kunnen er winkelen.

Op de officiële website staat een rubriek "Inspiratie" waar keukenideeën en trends te vinden zijn. Bovendien biedt De Kweker een ruim assortiment veganistische en duurzame producten aan. De Kweker heeft ook een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.