logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorDÉLIFRANCE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in DÉLIFRANCE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DÉLIFRANCE

Délifrance is een Franse bakkerij- en koffieketen die internationaal actief is, ook in Nederland. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Ivry-sur-Seine en staat bekend om zijn versgebakken brood, gebak, sandwiches en andere Frans geïnspireerde bakwaren. Ze verkopen hun producten via hun koffiehuizen en restaurants.

Veelgestelde vragen over DÉLIFRANCE

Hoe kan ik geld besparen op DÉLIFRANCE?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Délifrance. Je kunt hun website bezoeken om hun nieuwste aanbiedingen te ontdekken of je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun nieuws en promoties.

Kortingen aangeboden door DÉLIFRANCE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van DÉLIFRANCE: Wat is?

Délifrance werd in 1978 opgericht in Frankrijk. Het doel was om Franse bakkerijproducten en koffie te leveren aan klanten van over de hele wereld. Het bedrijf opende zijn eerste internationale franchise in Singapore.

Met meer dan 40 jaar ervaring is Délifrance actief in 100 countries wereldwijd. Ze hebben 14 fabrieken en meer dan 3000 mensen in dienst. In Nederland heeft Délifrance meerdere vestigingen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Is DÉLIFRANCE momenteel open?

De openingsdagen en -tijden verschillen per winkelketen. Ga voor meer informatie naar de website van Délifrance of neem contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Hoe DÉLIFRANCE producten online te kopen

Délifrance verkoopt haar producten uitsluitend via de fysieke winkels. Je kunt echter ook hun website bezoeken om hun assortiment te ontdekken, informatie over hun merk te vinden en te genieten van hun recepten en kooktips.

Welke merken kan ik vinden bij DÉLIFRANCE?

Délifrance is een internationaal merk met een aanwezigheid in vele countries wereldwijd. Het merk haalt zijn inspiratie uit de Franse bakkerij. Ze bieden authentieke Franse smaken en recepten, met de nadruk op kwaliteitsingrediënten en traditionele baktechnieken.

Ontmoet de concurrenten van DÉLIFRANCE

DÉLIFRANCE concurreert met veel bakkerij- en koffieketens in Nederland, zoals Bakker Bart, La Place, Hema, Bakkerij Kuyt en Bakkerij van der Wal Jolink.

Hoeveel DÉLIFRANCE winkels zijn er in het hele land?

Délifrance heeft veel vestigingen in Nederland. Je vindt Délifrance-vestigingen en -restaurants in stadscentra, winkelcentra en vervoersknooppunten. Veel van hen bieden afhaalmogelijkheden.

Exclusieve voordelen van DÉLIFRANCE

Délifrance biedt haar klanten veel exclusieve voordelen, zoals recepten en inspiratie. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief of Délifrance volgen op Facebook en YouTube om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws en recepten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.