logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorEKOPLAZA

Laatste aanbiedingen in EKOPLAZA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij EKOPLAZA

Ekoplaza is een Nederlandse keten van biologische supermarkten. Met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België, is het hoofdkantoor momenteel gevestigd in Veghel.

Veelgestelde vragen over EKOPLAZA

Hoe kan ik geld besparen op EKOPLAZA?

Er zijn veel manieren waarop u geld kan besparen met Ekoplaza. U kunt de wekelijkse aanbiedingen van Ekoplaza bekijken en ontdekken door hun online shop en tot wel 25% korting krijgen op hun producten.

Kortingen aangeboden door EKOPLAZA

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Ekoplaza, alleen met Aanbiedingen 365, en ontdek waarom duizenden mensen steeds ervoor kiezen. Ekoplaza wilt dat iedereen van een gezonde, biologische levensstijl kan genieten door goede en biologische producten voor eerlijke prijzen aan te bieden. Ontvang de nieuwste kortingen van de grootste biologische supermarktketen in Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.ekoplaza.nl/

De geschiedenis van EKOPLAZA: Wat is?

Ekoplaza werd opgericht in 1980 toen Gerard Does zijn eerste natuurvoedingswinkel opende in Amsterdam. Het concept groeide snel en in 1997 heette de winkel aanvankelijk De Natuurwinkel met 10 vestigingen verspreid over het land. Later ging de zoon van Gerard, Erik een samenwerking aan met Erik-Jan van den Brink, mede-eigenaar van groente- en fruitgroothandel Bick. Na de samenvoeging van Bick en Van den Boogaard, een groothandel in koel- en vriesproducten, ontstond in 1999 Udea met Erik Does als directeur.

De eerste Ekoplaza winkel onder de nieuwe formule opende in Bussumin in 2010, als een nieuwe en moderne supermarkt. De supermarktketen breidde zich verder uit in het hele land. Het werd in 2012 en 2013 uitgeroepen tot ‘Meest duurzame merk van Nederland’.

Welke merken kan ik vinden bij EKOPLAZA?

Bij Ekoplaza kunnen klanten van een grote selectie aan merkproducten kiezen. Hieronder kunt u Yarrah, Yakso, Natural Temptation, Nice&Nuts, Numi, La vie est belle, Florentin, Dr.Karg’s, Earth. Line en meer vinden. De supermarkt biedt ook producten van hun eigen huismerk Ekoplaza.

Zal EKOPLAZA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Ekoplaza doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Ekoplaza brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Ekoplaza, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Ekoplaza, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van EKOPLAZA

Ekoplaza concurreert voooral met andere lokale supermarktketens zoals DekaMarkt, Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, Dirk, Jan Linders, Coop en Aldi. De supermarkt concurreert ook met andere biologische voedingswinkels zoals Moeder Nature.

Exclusieve voordelen van EKOPLAZA

U kunt van veel exclusieve voordelen genieten als u kiest voor Ekoplaza. Blijf op de hoogte met hun nieuwsbrief en ontvang hun nieuwste promoties en nieuws geleverd in uw inbox. Klanten kunnen ook registreren en een Ekoplaza account aanmaken waardoor u bestellingen kunt plaatsen en gebruik maken van de grootste selectie aan biologische producten in Nederland.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij EKOPLAZA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij EKOPLAZA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief EKOPLAZA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.