homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorEKOPLAZA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van EKOPLAZA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in EKOPLAZA

Ekoplaza is een Nederlandse keten van biologische supermarkten. Met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België, is het hoofdkantoor momenteel gevestigd in Veghel.

Wat voor producten kan ik vinden bij EKOPLAZA?

Ekoplaza biedt een groot scala aan producten, inclusief aardappelen, groenten, fruit, kaas, vleesproducten, vleesvervangers, delicatessen, vis, zuivelproducten, eieren, verse maaltijden, granen, beleg, crackers, rijstwafel, brood, koude en warme dranken, bakproducten, noten, zaden, gedroogd fruit, pasta, rijst, internationale keuken, soepen, conserven, sauzen, kruiden, chips, koekjes, snoep, chocolade, wijn, bier, glutenvrije producten, huishoudelijke artikelen, dierenvoeding en meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over EKOPLAZA

De geschiedenis van EKOPLAZA: Wat is?
Open

Ekoplaza werd opgericht in 1980 toen Gerard Does zijn eerste natuurvoedingswinkel opende in Amsterdam. Het concept groeide snel en in 1997 heette de winkel aanvankelijk De Natuurwinkel met 10 vestigingen verspreid over het land. Later ging de zoon van Gerard, Erik een samenwerking aan met Erik-Jan van den Brink, mede-eigenaar van groente- en fruitgroothandel Bick. Na de samenvoeging van Bick en Van den Boogaard, een groothandel in koel- en vriesproducten, ontstond in 1999 Udea met Erik Does als directeur.

De eerste Ekoplaza winkel onder de nieuwe formule opende in Bussumin in 2010, als een nieuwe en moderne supermarkt. De supermarktketen breidde zich verder uit in het hele land. Het werd in 2012 en 2013 uitgeroepen tot ‘Meest duurzame merk van Nederland’.

Welke merken kan ik vinden bij EKOPLAZA?
Open

Bij Ekoplaza kunnen klanten van een grote selectie aan merkproducten kiezen. Hieronder kunt u Yarrah, Yakso, Natural Temptation, Nice&Nuts, Numi, La vie est belle, Florentin, Dr.Karg’s, Earth. Line en meer vinden. De supermarkt biedt ook producten van hun eigen huismerk Ekoplaza.

Hoe kan ik geld besparen op EKOPLAZA?
Open

Er zijn veel manieren waarop u geld kan besparen met Ekoplaza. U kunt de wekelijkse aanbiedingen van Ekoplaza bekijken en ontdekken door hun online shop en tot wel 25% korting krijgen op hun producten.

Ontmoet de concurrenten van EKOPLAZA
Open

Ekoplaza concurreert voooral met andere lokale supermarktketens zoals DekaMarkt, Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, Dirk, Jan Linders, Coop en Aldi. De supermarkt concurreert ook met andere biologische voedingswinkels zoals Moeder Nature.

Exclusieve voordelen van EKOPLAZA
Open

U kunt van veel exclusieve voordelen genieten als u kiest voor Ekoplaza. Blijf op de hoogte met hun nieuwsbrief en ontvang hun nieuwste promoties en nieuws geleverd in uw inbox. Klanten kunnen ook registreren en een Ekoplaza account aanmaken waardoor u bestellingen kunt plaatsen en gebruik maken van de grootste selectie aan biologische producten in Nederland.

Zal EKOPLAZA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Ekoplaza geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door EKOPLAZA
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Ekoplaza, alleen met Aanbiedingen 365, en ontdek waarom duizenden mensen steeds ervoor kiezen. Ekoplaza wilt dat iedereen van een gezonde, biologische levensstijl kan genieten door goede en biologische producten voor eerlijke prijzen aan te bieden. Ontvang de nieuwste kortingen van de grootste biologische supermarktketen in Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.ekoplaza.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE