logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ENORM folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ENORM

Enorm is een Nederlandse bouwmarktketen. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 15 vestigingen in het land.

Veelgestelde vragen over ENORM

Hoe kan ik geld besparen op ENORM?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Enorm. Enorm zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn door de vele promoties die ze aanbieden. Je kan de wekelijkse aanbiedingen van Enorm op hun website bekijken om zo de beste prijzen en koopjes te vinden.

Kortingen aangeboden door ENORM

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van ENORM: Wat is?

De geschiedenis van het bedrijf begon meer dan 5 jaar geleden met de eerste vestiging in Nederland. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een keten en opende het meerdere winkels verspreid over het land.

Is ENORM momenteel open?

De winkels van Enorm zijn door de week en op zaterdag meestal open van 8.30 tot 18.00 uur. Door de grote hoeveelheid aan filialen kunnen de openingsuren van de winkels wat verschillen. Op zondag blijven de winkels gesloten.

Hoe ENORM producten online te kopen

Bezoek de website van Enorm en maak je eigen account aan in hun webshop. Met je account kan je beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagen en een hoop koopjes doen. De klanten van Enorm kunnen hun aankopen ook thuis laten bezorgen.

Welke merken kan ik vinden bij ENORM?

Enorm verkoopt een groot aantal merkproducten. De klanten vinden onder andere Assa Abloy, Knipex, Alabastine, Bahco, Beta, Bosch, Festool, Axa Home Security, Abus, Dyna Plus, HG, Talen Tools, Den Braven, Bison, Ten Hulscher en nog veel andere merken in de winkels van Enorm.

Zal ENORM aanbiedingen hebben op Black Friday?

Enorm doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Enorm brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Enorm, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Enorm, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ENORM

Enorm concurreert in Nederland met andere bouwmarktketens zoals Plentyparts, Houthandel Schmidt, Handyman en Praxis.

Hoeveel ENORM winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft het bedrijf Enorm momenteel 21 vestigingen, onder meer in Panningen, Huizen, Hengelo, Weesp, Amsterdam en Uitgeest.

Exclusieve voordelen van ENORM

De klanten van Enorm kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen in de winkels. Schrijf je in op de mailinglijst van Enorm en mis geen enkele aanbieding en geen enkel nieuwtje. Ontvang de nieuwste aanbiedingen van Enorm rechtstreeks in je inbox. Daarnaast biedt de winkel ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.