logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorHALFORDS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HALFORDS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HALFORDS

Halfords is een Brits bedrijf dat zich richt op de verkoop van onder meer auto-onderdelen en -benodigdheden, evenals elektrische fietsen. Halfords is sterk aanwezig in andere Europese landen, waaronder Nederland. In Nederland heeft Halfords een groot aantal winkels verspreid over het hele land.

Veelgestelde vragen over HALFORDS

Hoe kan ik geld besparen op HALFORDS?

Geld besparen bij Halfords is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Halfords is er een sectie "Aanbiedingen" waar het mogelijk is om een ​​grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen te vinden. Halfords publiceert ook kortingen op zijn sociale netwerken en door zich te abonneren op de nieuwsbrief kunnen klanten op de hoogte blijven van de nieuwste deals.

Kortingen aangeboden door HALFORDS

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Halfords voor u heeft in Nederland. Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw auto of fiets, dan heeft Halfords u altijd de beste producten te bieden. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Halfords.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.halfords.nl/

De geschiedenis van HALFORDS: Wat is?

De geschiedenis van Halfords gaat terug tot 1892 met de oprichting van het bedrijf door Frederick Rushbrooke in Birmingham, VK. In het begin was Halfords actief in de fietsenhandel en verkocht onder meer accessoires. Tegen 1931 exploiteerde Halfords zo'n 200 winkels en in 1945 kocht hij de Birmingham Fietsbedrijf.

In 1973 werden de eerste Halford-winkels in Nederland geopend. In 1986 nam het Nederlandse management de formule over, die toen 30 winkels telde. Het aantal winkels groeide sindsdien en het bedrijf breidde ook uit naar België.

Inmiddels heeft Halfords in totaal 26 winkels verspreid over de hoofdlocaties in Nederland: Amsterdam, Breda, Doetinchem, Leeuwarden, Nijmegen, Leiderdorp, Etten-Leur, Drachten, Eindhoven, Sneek, Purmerend, Oss, Oosterhout, Zeist, Uden, Zoetermeer, Steenwijk, onder andere.

Welke merken kan ik vinden bij HALFORDS?

Halfords verkoopt producten van bekende merken zoals Autostyle, Bosch, Carpoint, Gledring, Kroon-Oil, Philips, Sonniboy, Altego, Baby Shark, Bimas, Cangoo, Chillafish, CUmberland, Disney, Hasbro Nerf, Hercules, Kawasaki, Kiyoko, Paw Patrol, Peppa Pig, Popal, Q-Play, Raleigh , Salutoni, Spider-Man, Supersuper, Trendy, Troy, Woezel & Pip, Vogue, Volare, Yipeeh, onder anderen.

Zal HALFORDS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Halfords biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van HALFORDS

Halfords concurreert in Nederland met andere winkelketens gericht op de verkoop van auto-accessoires en elektrisch fietsen zoals Stella, Fietshokje, Matrabike, Automatten, Bol, onder anderen.

Exclusieve voordelen van HALFORDS

Halfords biedt haar klanten een breed scala aan hoogwaardige producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast heeft de officiële website een blog waar klanten artikelen kunnen vinden over fietsen en duurzame mobiliteit. Halfords biedt ook een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.