ADVERTENTIE

HALFORDS's wekelijkse aanbiedingen

HALFORDS's laatste aanbiedingen
ADVERTENTIE

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van HALFORDS

Andere merken van Auto & Moto

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HALFORDS

Halfords is een Brits bedrijf dat zich richt op de verkoop van onder meer auto-onderdelen en -benodigdheden, evenals elektrische fietsen. Halfords is sterk aanwezig in andere Europese landen, waaronder Nederland. In Nederland heeft Halfords een groot aantal winkels verspreid over het hele land.

Veelgestelde vragen over HALFORDS

De geschiedenis van HALFORDS: Wat is?
Open

De geschiedenis van Halfords gaat terug tot 1892 met de oprichting van het bedrijf door Frederick Rushbrooke in Birmingham, VK. In het begin was Halfords actief in de fietsenhandel en verkocht onder meer accessoires. Tegen 1931 exploiteerde Halfords zo'n 200 winkels en in 1945 kocht hij de Birmingham Fietsbedrijf.

In 1973 werden de eerste Halford-winkels in Nederland geopend. In 1986 nam het Nederlandse management de formule over, die toen 30 winkels telde. Het aantal winkels groeide sindsdien en het bedrijf breidde ook uit naar België.

Inmiddels heeft Halfords in totaal 26 winkels verspreid over de hoofdlocaties in Nederland: Amsterdam, Breda, Doetinchem, Leeuwarden, Nijmegen, Leiderdorp, Etten-Leur, Drachten, Eindhoven, Sneek, Purmerend, Oss, Oosterhout, Zeist, Uden, Zoetermeer, Steenwijk, onder andere.

Wat voor producten kan ik vinden bij HALFORDS?
Open

Bij Halfords kunnen klanten een breed scala aan auto-onderdelen en accessoires vinden, zoals autohoezen, banden en velgen, reiniger, exterieur, gereedschapspolish, krasverwijderaar, polijstmiddel, ruiten- en glasreiniger, shampoo, sponzen en doeken, voordeelpakketten, wax en poetsmiddel, dakdragers, dakkoffer, achterklepdrager, imperiaal, trekhaakdrager, motorolie, gereedschap, sneeuwketting, o.a. Halfords verkoopt ook elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Welke merken kan ik vinden bij HALFORDS?
Open

Halfords verkoopt producten van bekende merken zoals Autostyle, Bosch, Carpoint, Gledring, Kroon-Oil, Philips, Sonniboy, Altego, Baby Shark, Bimas, Cangoo, Chillafish, CUmberland, Disney, Hasbro Nerf, Hercules, Kawasaki, Kiyoko, Paw Patrol, Peppa Pig, Popal, Q-Play, Raleigh , Salutoni, Spider-Man, Supersuper, Trendy, Troy, Woezel & Pip, Vogue, Volare, Yipeeh, onder anderen.

Hoe kan ik geld besparen op HALFORDS?
Open

Geld besparen bij Halfords is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Halfords is er een sectie "Aanbiedingen" waar het mogelijk is om een ​​grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen te vinden. Halfords publiceert ook kortingen op zijn sociale netwerken en door zich te abonneren op de nieuwsbrief kunnen klanten op de hoogte blijven van de nieuwste deals.

Ontmoet de concurrenten van HALFORDS
Open

Halfords concurreert in Nederland met andere winkelketens gericht op de verkoop van auto-accessoires en elektrisch fietsen zoals Stella, Fietshokje, Matrabike, Automatten, Bol, onder anderen.

Exclusieve voordelen van HALFORDS
Open

Halfords biedt haar klanten een breed scala aan hoogwaardige producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast heeft de officiële website een blog waar klanten artikelen kunnen vinden over fietsen en duurzame mobiliteit. Halfords biedt ook een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door HALFORDS
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Halfords voor u heeft in Nederland. Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw auto of fiets, dan heeft Halfords u altijd de beste producten te bieden. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Halfords.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.halfords.nl/

ADVERTENTIE