logo

Laatste aanbiedingen in HANOS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HANOS

Hanos is een Nederlandse voedings- en cateringgroothandel met een lange geschiedenis op de markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Sinds de oprichting is HANOS uitgegroeid tot een organisatie met twintig groothandelsvestigingen in heel Nederland en twee in België.

Veelgestelde vragen over HANOS

Hoe kan ik geld besparen op HANOS?

Geld besparen bij Hanos is heel gemakkelijk, want ze zijn een groothandel, dus ze hebben altijd heel gunstige prijzen. Bovendien lanceren ze in hun online winkel vaak speciale seizoensacties. Door je te abonneren op de Nieuwsbrief of Hanos te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door HANOS

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Hanos in Nederland voor je heeft. Als het op groothandel en kruidenierswaren aankomt, is Hanos de plek waar je alles vindt wat je zoekt. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Hanos.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hanos.nl/

De geschiedenis van HANOS: Wat is?

Hanos werd in 1975 opgericht als een zelfbedieningsgroothandel voor de omgeving van Apeldoorn en omgeving, in Nederland. In 1980 begon het zijn assortiment van verse vis, vlees en groenten en fruit (aardappelen, groenten en fruit) uit te breiden, nadat ondernemers in de horeca verklaarden dat ze al hun inkopen onder één dak wilden doen, het zogenaamde one-stop-shopping. Hanos wordt beschouwd als de leidende groothandelaar in levensmiddelen in Nederland.

In 2009 verwierf Hanos de Nederlandse vestigingen van ISPC in Breda en Utrecht en medio 2010 ging het bedrijf een partnerschap aan met Versvishandel Jan van As. In oktober 2010 trad Hanos-ISPC Nederland toe tot de inkoopvereniging MAXXAM C.V.. In december 2010 nam Hanos-ISPC Nederland Fourcroy Nederland over.

In totaal heeft Hanos nu 20 groothandels, verdeeld over de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij HANOS?

Hanos verkoopt producten van bekende merken als Glutenvrij, Vegetarisch, McCain, Peka Freshline, Pommetje, Aviko, Quik's, Farm Frites, Kelderman, Bonduelle, Henri, Honig professioneel, La Veneta, Smit's Uien, Trouw, Koppert Cress, Honing Tomaat, Joyn, Kramer, Gourmet, Smaakvol Sousvide, La Ponote, Lucie's, Melk, Selderij, Mosterd, Grolsch, La Trappe, Hertog Jan, Brand, Leffe, Lowlander, Amstel, Heineken, Coca-Cola, Spa, Fuze Tea, Lipton, Fritz-Kola, Schweppes, Royal Club, Fanta, Sourcy, Maaza, Waterman, Dubbelfrisss, Aa Drink, onder andere.

Zal HANOS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Hanos doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Hanos brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Hanos, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Hanos, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HANOS

Hanos concurreert in Nederland met andere groothandelaars in levensmiddelen, zoals Sligro, Groothandel Albatros, Bidfood, Foox, Kompass, en andere.

Exclusieve voordelen van HANOS

Als een van de grootste groothandels in Nederland biedt Hanos zijn klanten een breed assortiment kruidenierswaren. Bovendien kunnen klanten online kopen en hun aankopen afhalen in de dichtstbijzijnde groothandel. Ze hebben ook een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HANOS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HANOS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief HANOS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.