ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HANOS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HANOS

Hanos is een Nederlandse voedings- en cateringgroothandel met een lange geschiedenis op de markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Sinds de oprichting is HANOS uitgegroeid tot een organisatie met twintig groothandelsvestigingen in heel Nederland en twee in België.

Wat voor producten kan ik vinden bij HANOS?

Bij Hanos kunnen klanten een grote verscheidenheid aan levensmiddelen vinden, zoals truffels, paddestoelen, plakjes paddestoel, chips, fruit, groenten, exotische groenten, bladgroenten, spruiten en halve maantjes, kruiden, kruiden in potten, kruiden vers, eetbare bloemen, bres, antipasti en olijven, hartige taarten en quiches, salades, tapenades en pesto's, brood, groot brood, klein brood, bavarois, pudding, snacks, maaltijden, pannenkoeken, dranken, bieren, wijn, vermout, sterke drank, warme dranken, nederlandse kaas, o.a..

Ook verkopen ze in Hanos non-food artikelen zoals bestek, glaswerk, barbecues, badtextiel, werkkleding, keukentextiel, schoenen, ovens, magnetrons en combi-ovens, mixen en snijden, grillen en koken, zelfzorggeneesmiddelen, buitenmeubilair, dozen, beugels, bekers en kommen, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over HANOS

De geschiedenis van HANOS: Wat is?
Open

Hanos werd in 1975 opgericht als een zelfbedieningsgroothandel voor de omgeving van Apeldoorn en omgeving, in Nederland. In 1980 begon het zijn assortiment van verse vis, vlees en groenten en fruit (aardappelen, groenten en fruit) uit te breiden, nadat ondernemers in de horeca verklaarden dat ze al hun inkopen onder één dak wilden doen, het zogenaamde one-stop-shopping. Hanos wordt beschouwd als de leidende groothandelaar in levensmiddelen in Nederland.

In 2009 verwierf Hanos de Nederlandse vestigingen van ISPC in Breda en Utrecht en medio 2010 ging het bedrijf een partnerschap aan met Versvishandel Jan van As. In oktober 2010 trad Hanos-ISPC Nederland toe tot de inkoopvereniging MAXXAM C.V.. In december 2010 nam Hanos-ISPC Nederland Fourcroy Nederland over.

In totaal heeft Hanos nu 20 groothandels, verdeeld over de belangrijkste regio's van Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij HANOS?
Open

Hanos verkoopt producten van bekende merken als Glutenvrij, Vegetarisch, McCain, Peka Freshline, Pommetje, Aviko, Quik's, Farm Frites, Kelderman, Bonduelle, Henri, Honig professioneel, La Veneta, Smit's Uien, Trouw, Koppert Cress, Honing Tomaat, Joyn, Kramer, Gourmet, Smaakvol Sousvide, La Ponote, Lucie's, Melk, Selderij, Mosterd, Grolsch, La Trappe, Hertog Jan, Brand, Leffe, Lowlander, Amstel, Heineken, Coca-Cola, Spa, Fuze Tea, Lipton, Fritz-Kola, Schweppes, Royal Club, Fanta, Sourcy, Maaza, Waterman, Dubbelfrisss, Aa Drink, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op HANOS?
Open

Geld besparen bij Hanos is heel gemakkelijk, want ze zijn een groothandel, dus ze hebben altijd heel gunstige prijzen. Bovendien lanceren ze in hun online winkel vaak speciale seizoensacties. Door je te abonneren op de Nieuwsbrief of Hanos te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van HANOS
Open

Hanos concurreert in Nederland met andere groothandelaars in levensmiddelen, zoals Sligro, Groothandel Albatros, Bidfood, Foox, Kompass, en andere.

Exclusieve voordelen van HANOS
Open

Als een van de grootste groothandels in Nederland biedt Hanos zijn klanten een breed assortiment kruidenierswaren. Bovendien kunnen klanten online kopen en hun aankopen afhalen in de dichtstbijzijnde groothandel. Ze hebben ook een exclusieve klantenservice.

Zal HANOS aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Hanos geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door HANOS
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die Hanos in Nederland voor je heeft. Als het op groothandel en kruidenierswaren aankomt, is Hanos de plek waar je alles vindt wat je zoekt. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met Hanos.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hanos.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE