logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HUBO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HUBO

Hubo is een Nederlandse ijzerwarenketen met een lange historie in de markt en welkeis actief in Nederland met een breed netwerk van winkels verspreid over het hele land. Het bedrijf is de grootste bouwmarktketen van Nederland in aantal winkels.

Veelgestelde vragen over HUBO

De geschiedenis van HUBO: Wat is?
close

De geschiedenis van Hubo gaat terug tot 1933 met de oprichting van de eerste winkel in Nederland, genaamd Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie (HUBO). In het begin begon Hubo zijn klanten hardware voor de houtindustrie te leveren.

In 1967 ging het bedrijf het franchisesysteem in en begon zo een sterk expansieproces met de opening van nieuwe winkels door het hele land. In 1972 landde het ook in België.

Tegenwoordig is Hubo in Nederland actief via meer dan 200 winkels verspreid over de belangrijkste steden van het land.

Welke merken kan ik vinden bij HUBO?
close

Hubo verkoopt producten van bekende merken zoals Alabastine, Beamix, Bison, CanDo, Decor, DeltaFix, ENCI, Eurocol, Fermacell, Griffon, Aquaplan, Perfax, Plieger, RapidFix, SEM, Rockwool, Martens, Merkloos, Iso de Luxe, Onder andere Knauf, Weber, Wotan, Wupor, Zwaluw, Talen, Topprotect, Vero, Soudal, Shell, Stone Design, Tiger, Storemax, H&R, Sanox.

Hoe kan ik geld besparen op HUBO?
close

Geld besparen bij Hubo is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Hubo kunnen klanten een brede selectie producten tegen gereduceerde prijzen vinden. Ook kunnen klanten de Hubo-klantenkaart krijgen en zo profiteren van belangrijke kortingen en voordelen.

Zal HUBO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Hubo doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Hubo brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Hubo, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Hubo, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HUBO
close

Hubo concurreert in Nederland met andere ijzerwarenketens zoals onder andere Destento, Praxis, Ad, Ferney, Fd, Tenhulscher.

Exclusieve voordelen van HUBO
close

Als toonaangevende ijzerwarenketen in Nederland biedt Hubo haar klanten kwaliteitsproducten tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien kunnen klanten met Hubo's klantenkaart meer uit elke aankoop halen. Het bedrijf biedt exclusieve klantenservice en een online winkel waar klanten alle producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Ze geven ook professioneel advies.

Kortingen aangeboden door HUBO
close

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Hubo in Nederland voor je heeft. Het ruimste assortiment aan hardware producten vind je bij Hubo. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen met Hubo.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hubo.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.