ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HUBO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HUBO

Hubo is een Nederlandse ijzerwarenketen met een lange historie in de markt en welkeis actief in Nederland met een breed netwerk van winkels verspreid over het hele land. Het bedrijf is de grootste bouwmarktketen van Nederland in aantal winkels.

Wat voor producten kan ik vinden bij HUBO?

Bij Hubo vinden klanten een grote verscheidenheid aan producten zoals ijzerwaren, auto- en fietsaccessoires, behang- en wandbekleding, bouwmaterialen, decoratieartikelen, deuren, elektrische producten, muskietennetten, gereedschap, hout, huishoudelijke apparaten, kasten en meubels, Kerstmisartikelen oa. Hubo heeft een breed assortiment aan producten voor elektrische installaties.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over HUBO

De geschiedenis van HUBO: Wat is?
Open

De geschiedenis van Hubo gaat terug tot 1933 met de oprichting van de eerste winkel in Nederland, genaamd Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie (HUBO). In het begin begon Hubo zijn klanten hardware voor de houtindustrie te leveren.

In 1967 ging het bedrijf het franchisesysteem in en begon zo een sterk expansieproces met de opening van nieuwe winkels door het hele land. In 1972 landde het ook in België.

Tegenwoordig is Hubo in Nederland actief via meer dan 200 winkels verspreid over de belangrijkste steden van het land.

Welke merken kan ik vinden bij HUBO?
Open

Hubo verkoopt producten van bekende merken zoals Alabastine, Beamix, Bison, CanDo, Decor, DeltaFix, ENCI, Eurocol, Fermacell, Griffon, Aquaplan, Perfax, Plieger, RapidFix, SEM, Rockwool, Martens, Merkloos, Iso de Luxe, Onder andere Knauf, Weber, Wotan, Wupor, Zwaluw, Talen, Topprotect, Vero, Soudal, Shell, Stone Design, Tiger, Storemax, H&R, Sanox.

Hoe kan ik geld besparen op HUBO?
Open

Geld besparen bij Hubo is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Hubo kunnen klanten een brede selectie producten tegen gereduceerde prijzen vinden. Ook kunnen klanten de Hubo-klantenkaart krijgen en zo profiteren van belangrijke kortingen en voordelen.

Ontmoet de concurrenten van HUBO
Open

Hubo concurreert in Nederland met andere ijzerwarenketens zoals onder andere Destento, Praxis, Ad, Ferney, Fd, Tenhulscher.

Exclusieve voordelen van HUBO
Open

Als toonaangevende ijzerwarenketen in Nederland biedt Hubo haar klanten kwaliteitsproducten tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien kunnen klanten met Hubo's klantenkaart meer uit elke aankoop halen. Het bedrijf biedt exclusieve klantenservice en een online winkel waar klanten alle producten kunnen kopen en thuis laten bezorgen. Ze geven ook professioneel advies.

Zal HUBO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Hubo geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door HUBO
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Hubo in Nederland voor je heeft. Het ruimste assortiment aan hardware producten vind je bij Hubo. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen met Hubo.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hubo.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE