logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van IN.HOUSE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in IN.HOUSE

IN.HOUSE is een Nederlandse detailhandelaar in meubelen en woninginrichting. IN.HOUSE heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over IN.HOUSE

De geschiedenis van IN.HOUSE: Wat is?
close

IN.HOUSE is in 2003 in Nederland opgericht door twee ondernemers, Marcel van den Berg en Jeroen van der Sluis. Vanaf het begin heeft IN.HOUSE als doel gehad haar klanten te voorzien van meubilair en woninginrichting van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

In de daaropvolgende jaren onderging IN.HOUSE een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels door de hele country.

Welke merken kan ik vinden bij IN.HOUSE?
close

IN.HOUSE is een bekende fabrikant van meubels en woninginrichting en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op IN.HOUSE?
close

Geld besparen bij IN.HOUSE is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij IN.HOUSE. Daarnaast lanceert IN.HOUSE vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Bovendien publiceert IN.HOUSE wekelijkse catalogi en brochures waarin klanten grote kortingen kunnen vinden. Door je te abonneren op de nieuwsbrief of IN.HOUSE te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van IN.HOUSE
close

IN.HOUSE concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Bater Huren, Leenbakker en Wehkamp.

Is IN.HOUSE momenteel open?
close

IN.HOUSE-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel IN.HOUSE winkels zijn er in het hele land?
close

IN.HOUSE is in Nederland actief met 50 winkels in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Delfzijl, Hoogezand, Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Purmerend.

Hoe IN.HOUSE producten online te kopen
close

IN.HOUSE heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. Op de IN.HOUSE online winkel vinden klanten een grote selectie producten tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van IN.HOUSE
close

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij IN.HOUSE door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat IN.HOUSE retourneren en ruilen toe. Alle producten die door IN.HOUSE worden verkocht hebben een fabrieksgarantie. IN.HOUSE heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door IN.HOUSE
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.