homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorINTERCHALET
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INTERCHALET

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INTERCHALET

Interchalet is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelfartikelen. Het hoofdkantoor van Interchalet heeft een lange geschiedenis in de markt en is gevestigd in Horst.

Zal INTERCHALET aanbiedingen hebben op Black Friday?

Interchalet geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over INTERCHALET

De geschiedenis van INTERCHALET: Wat is?
Open

Interchalet is opgericht in 1978 in Nederland. Vanaf het begin was het doel van Interchalet om de toonaangevende doe-het-zelf-retailer in Nederland te worden. In de jaren na de oprichting onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten.

Tegenwoordig heeft Interchalet een grote winkel van 20.000 vierkante meter waar zij haar klanten duizenden producten aanbiedt.

Welke merken kan ik vinden bij INTERCHALET?
Open

Interchalet verkoopt producten van bekende merken zoals Knauf, Seifert, Soudal, Omni Col, Safety Jogger, Primaverde, Diamur, Barnier, Lumix, Tiling Levelit, Altrad, Gyproc, Rockwool, Parexlanko, HG, naast vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op INTERCHALET?
Open

Geld besparen bij Interchalet is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Interchalet. Op de website van Interchalet is er een rubriek "Weekly Specials", waar klanten altijd afgeprijsde producten kunnen vinden.

Via de Interchalet klantenkaart, het loyaliteitsprogramma van Interchalet, kunnen zij op elke aankoop besparen. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van INTERCHALET
Open

Interchalet concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Karwei, Hubo, Hormes en vele andere.

Is INTERCHALET momenteel open?
Open

De Interchalet-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur. Op zondag zijn ze geopend van 11 tot 17 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel INTERCHALET winkels zijn er in het hele land?
Open

Interchalet is in Nederland actief via een grote winkel in Horst.

Hoe INTERCHALET producten online te kopen
Open

Interchalet heeft geen online winkel.

Exclusieve voordelen van INTERCHALET
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Interchalet door hun producten te kopen met fabrieksgarantie. In de winkel van Interchalet kunnen klanten gratis parkeren. In het geval van enig ongemak met een van hun producten, staat Interchalet retourneren en ruilen toe. Interchalet biedt ook gratis slepen om producten naar uw huis te verzenden.

Kortingen aangeboden door INTERCHALET
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.