logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorINTERCHALET
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in INTERCHALET folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij INTERCHALET

Interchalet is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelfartikelen. Interchalet heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Horst.

Veelgestelde vragen over INTERCHALET

De geschiedenis van INTERCHALET: Wat is?
close

Interchalet werd in 1978 opgericht in Nederland. Vanaf het begin was het de doelstelling van Interchalet om de toonaangevende Doe-Het-Zelf retailer in Nederland te worden. In de jaren na de oprichting onderging het bedrijf een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten.

Tegenwoordig heeft Interchalet een grote winkel van 20.000 vierkante meter waar het zijn klanten duizenden producten aanbiedt.

Welke merken kan ik vinden bij INTERCHALET?
close

Interchalet verkoopt producten van bekende merken zoals Knauf, Seifert, Soudal, Omni Col, Safety Jogger, Primaverde, Diamur, Barnier, Lumix, Tiling Level It, Altrad, Gyproc, Rockwool, Parexlanko, HG, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op INTERCHALET?
close

Geld besparen bij Interchalet is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Interchalet. Op de website van Interchalet is er een rubriek "Weekly Specials", waar klanten altijd afgeprijsde producten kunnen vinden.

Via Interchalet's klantenkaart, het loyaliteitsprogramma voor klanten van Interchalet, kunnen zij besparen op elke aankoop. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van INTERCHALET
close

Interchalet concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Karwei, Hubo, Hormes en vele anderen.

Is INTERCHALET momenteel open?
close

Interchalet winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur. Op zondag zijn ze geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel INTERCHALET winkels zijn er in het hele land?
close

Interchalet is in Nederland actief via een grote winkel in Horst.

Hoe INTERCHALET producten online te kopen
close

Interchalet heeft geen online winkel. Klanten kunnen echter hun fysieke winkels bezoeken en al hun producten en diensten ontdekken.

Exclusieve voordelen van INTERCHALET
close

Klanten kunnen bij Interchalet profiteren van grote voordelen door hun producten met fabrieksgarantie te kopen. In de winkel van Interchalet kunnen klanten gratis parkeren. In het geval van ongemakken met een van hun producten, staat Interchalet retourneren en ruilen toe. Interchalet biedt ook gratis sleepdiensten aan om producten naar je huis te sturen.

Interchalet biedt haar klanten ook een op maat gemaakte timmerwerkservice. Interchalet heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door INTERCHALET
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.