logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorKAUFLAND DUITSLAND
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KAUFLAND DUITSLAND folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KAUFLAND DUITSLAND

Kaufland Duitsland is een Duitse supermarktketen met hoofdkantoor in Neckarsulm. Samen met Lidl maakt het deel uit van de Schwarz Group. Het bedrijf verkoopt via zijn vestigingen en online winkel alles van elektronica en ijzerwaren tot kleding en levensmiddelen.

Veelgestelde vragen over KAUFLAND DUITSLAND

Hoe kan ik geld besparen op KAUFLAND DUITSLAND?

Geld besparen bij Kaufland Duitsland is heel eenvoudig. U kunt winkelen via de rubriek "Winkelaanbiedingen" van hun website met ongelooflijke kortingen, of profiteren van speciale aanbiedingen van maandag tot woensdag. Abonneer je op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door KAUFLAND DUITSLAND

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KAUFLAND DUITSLAND: Wat is?

In 1984 opende de Schwarz Group de eerste Kaufland Duitsland hypermarkt in het voormalige Oost-Duitsland. De keten breidde zich snel uit door het land en, na de hereniging van Duitsland, naar de rest van Europa.

Momenteel exploiteert Kaufland Duitsland meer dan 1400 winkels in Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Roemenië, Bulgarije, Kroatië en Moldavië. Hoewel het bedrijf geen winkels heeft in Nederland, kunnen Nederlandse klanten in de webwinkel kopen en hun bestellingen thuis laten bezorgen.

Is KAUFLAND DUITSLAND momenteel open?

Kaufland Duitsland heeft geen fysieke winkels in Nederland. Je kunt al hun producten via hun online winkel op elke dag en elk tijdstip bekijken en overal in het land laten bezorgen.

Hoe KAUFLAND DUITSLAND producten online te kopen

Klanten kunnen in de online winkel van Kaufland Duitsland kopen met ongelofelijke kortingen en hun bestellingen thuis laten bezorgen.

Welke merken kan ik vinden bij KAUFLAND DUITSLAND?

Kaufland Duitsland biedt veel bekende kwaliteitsmerken, zoals Sony, Apple, Samsung, Microsoft, Nintendo, Philipps, Bluetti, Juskys, Bestway, Lego, Playmobil, Senseo Oral-B, BaByliss en Nestle.

Zal KAUFLAND DUITSLAND aanbiedingen hebben op Black Friday?

Kaufland Duitsland doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Kaufland Duitsland brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Kaufland Duitsland, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Kaufland Duitsland, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van KAUFLAND DUITSLAND

Kaufland Duitsland concurreert met supermarkten en hypermarkten zoals Aldi, Makro, Sligro en Nettorama.

Hoeveel KAUFLAND DUITSLAND winkels zijn er in het hele land?

Er zijn 1400 Kaufland Duitsland-winkels in Europa. De meeste bevinden zich in Duitsland, maar ze zijn ook te vinden in Tsjechië, Slowakije, Polen, Roemenië, Bulgarije, Kroatië en Moldavië.

In Nederland zijn er geen Kaufland Duitsland winkels, maar je kunt wel via hun website kopen en om verzending vragen.

Exclusieve voordelen van KAUFLAND DUITSLAND

De beste manier om exclusieve voordelen te ontvangen, zoals coupons, kortingen, maandelijkse prijzen en loyaliteitspunten, is door de Kaufland Duitsland Card te krijgen en de Kaufland Duitsland-app te downloaden. Je kunt Kaufland Duitsland ook volgen op sociale netwerken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.