homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorKLUSWIJS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van KLUSWIJS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in KLUSWIJS

KlusWijs is een Nederlandse bouwmarktketen. De keten heeft zijn hoofdkantoor in Apeldoorn en telt 38 vestigingen die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Het bedrijf verkoopt hardware gerelateerde producten en biedt haar diensten aan via haar vestigingen en webwinkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij KLUSWIJS?

KlusWijs verkoopt een breed scala aan producten, van gebouw materialen zoals gipsplaten, cement, isolatie en timmerhout tot deuren en ramen, elektrische componenten, verf, vloeren materialen en gereedschap.

De winkel biedt ook professionele klusdiensten aan via zijn site en fysieke winkels. Dit omvat levering, opmeting, maatwerk, verhuur en montage.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over KLUSWIJS

De geschiedenis van KLUSWIJS: Wat is?
Open

De keten werd opgericht op 1 januari 2011, toen een groep van elf ondernemers onder leiding van Hans Hortensius een nieuwe formule startte onder de naam KlusWijs. Momenteel is de keten door het succes in het bezit van 38 winkels.

In Nederland vindt u locaties in Bennekom, Dodewaard, Kesteren, Ureterp en vele andere steden.

Welke merken kan ik vinden bij KLUSWIJS?
Open

De keten biedt bekende merken als Black + Decker, Sikkens, Simson, Rain-X, Valma, Varta, Martens, Masterlock, Berker, BISON, Ibe,x en i-Fix, naast vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op KLUSWIJS?
Open

Ze bieden een extra korting voor vaste klanten van de keten met hun KlusPas, waarbij je bij elke aankoop 2,5% van je aankoopbedrag op tegoed kunt sparen. Deze pas wordt verstrekt in de winkels van KlusWijs en kan zowel persoonlijk als via de online site worden gebruikt.

Ontmoet de concurrenten van KLUSWIJS
Open

KlusWijs concurreert met andere Nederlandse bouwmarktketens zoals Hornbach, Gamma, Karwei, Praxis en Hubo.

Is KLUSWIJS momenteel open?
Open

De werktijden verschillen van winkel tot winkel. Ga naar https://www.kluswijs.nl/nl/vind-een- winkel/ voor meer informatie over elke winkel.

Hoeveel KLUSWIJS winkels zijn er in het hele land?
Open

KlusWijs heeft 38 vestigingen door heel Nederland, dus een vestiging vinden is eenvoudig. Op https://www.kluswijs.nl/nl/vind-een-winkel/ kun je zoeken naar de dichtstbijzijnde bij jou in de buurt.

Hoe KLUSWIJS producten online te kopen
Open

Je kunt alles wat je nodig hebt bestellen via haar online winkel. Daar kunt u in een paar klikken de producten of diensten kopen die u nodig hebt. De winkel biedt ook aanbiedingen, manieren om contact op te nemen en informatie over het beleid en de kortingen van het bedrijf.

Exclusieve voordelen van KLUSWIJS
Open

Naast de voordelen van een KlusWijs KlusPas kun je de laatste informatie over KlusWijs krijgen door een account aan te maken op hun website, je te abonneren op hun nieuwsbrief en ze te volgen op social media, waar ze vaak acties plaatsen voor Black Friday, Cyber Monday en andere speciale data. Op hun online site uploaden ze flyers met kortingen voor bepaalde producten.

Zal KLUSWIJS aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

KlusWijs geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door KLUSWIJS
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE