logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorKLUSWIJS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KLUSWIJS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KLUSWIJS

KlusWijs is een Nederlandse bouwmarktketen. De keten heeft zijn hoofdkantoor in Apeldoorn en telt 38 vestigingen die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Het bedrijf verkoopt hardware gerelateerde producten en biedt haar diensten aan via haar vestigingen en webwinkel.

Veelgestelde vragen over KLUSWIJS

Hoe kan ik geld besparen op KLUSWIJS?

Ze bieden een extra korting voor vaste klanten van de keten met hun KlusPas, waarbij je bij elke aankoop 2,5% van je aankoopbedrag op tegoed kunt sparen. Deze pas wordt verstrekt in de winkels van KlusWijs en kan zowel persoonlijk als via de online site worden gebruikt.

Kortingen aangeboden door KLUSWIJS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KLUSWIJS: Wat is?

De keten werd opgericht op 1 januari 2011, toen een groep van elf ondernemers onder leiding van Hans Hortensius een nieuwe formule startte onder de naam KlusWijs. Momenteel is de keten door het succes in het bezit van 38 winkels.

In Nederland vindt u locaties in Bennekom, Dodewaard, Kesteren, Ureterp en vele andere steden.

Is KLUSWIJS momenteel open?

De werktijden verschillen van winkel tot winkel. Ga naar https://www.kluswijs.nl/nl/vind-een- winkel/ voor meer informatie over elke winkel.

Hoe KLUSWIJS producten online te kopen

Je kunt alles wat je nodig hebt bestellen via haar online winkel. Daar kunt u in een paar klikken de producten of diensten kopen die u nodig hebt. De winkel biedt ook aanbiedingen, manieren om contact op te nemen en informatie over het beleid en de kortingen van het bedrijf.

Welke merken kan ik vinden bij KLUSWIJS?

De keten biedt bekende merken als Black + Decker, Sikkens, Simson, Rain-X, Valma, Varta, Martens, Masterlock, Berker, BISON, Ibe,x en i-Fix, naast vele anderen.

Zal KLUSWIJS aanbiedingen hebben op Black Friday?

KlusWijs doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste KlusWijs brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals KlusWijs, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals KlusWijs, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van KLUSWIJS

KlusWijs concurreert met andere Nederlandse bouwmarktketens zoals Hornbach, Gamma, Karwei, Praxis en Hubo.

Hoeveel KLUSWIJS winkels zijn er in het hele land?

KlusWijs heeft 38 vestigingen door heel Nederland, dus een vestiging vinden is eenvoudig. Op https://www.kluswijs.nl/nl/vind-een-winkel/ kun je zoeken naar de dichtstbijzijnde bij jou in de buurt.

Exclusieve voordelen van KLUSWIJS

Naast de voordelen van een KlusWijs KlusPas kun je de laatste informatie over KlusWijs krijgen door een account aan te maken op hun website, je te abonneren op hun nieuwsbrief en ze te volgen op social media, waar ze vaak acties plaatsen voor Black Friday, Cyber Monday en andere speciale data. Op hun online site uploaden ze flyers met kortingen voor bepaalde producten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.