homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorLUCARDI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LUCARDI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LUCARDI

Lucardi is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van sieraden, horloges en bijouterie. Lucardi opereert in Nederland via een breed netwerk van winkels, met meer dan 100 vestigingen. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring op de Nederlandse markt.

Wat voor producten kan ik vinden bij LUCARDI?

Bij Lucardi vinden klanten een grote verscheidenheid aan sieraden, horloges en accessoires zoals ringen, kettingen, armbanden, piercings, horloges, smartwatches, gepersonaliseerde cadeaus, kindercadeaus, enkelbanden, broche, haaraccessoires, manchetknopen, gebitsbeschermers, zonnebrillen, res accessoires, sleutelhangers, tassen en portemonnees, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over LUCARDI

De geschiedenis van LUCARDI: Wat is?
Open

De geschiedenis van Lucardi gaat terug tot de jaren zeventig en tachtig in Nederland met de oprichting van het bedrijf "Vroemen-Thissen'', dat verschillende juwelierszaken exploiteerde. In die tijd exploiteerden zij 22 juwelierszaken door het hele land. In 1985 verkocht Vendex Amsterdam Vroemen-Thissen. Het bedrijf ging failliet en na aankoop door een ander concern veranderden acht winkels hun naam in Luigi Lucardi. Zo werd een nieuw concept van sieraden geboren, waarbij de kleuren rood en zwart werden gebruikt.

In 2006 werd Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB, een groep van bedrijven waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. Op het moment van de overname had Lucardi 79 winkels. Tegenwoordig is dit aantal uitgegroeid tot meer dan 100 vestigingen door heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij LUCARDI?
Open

Lucardi is een juwelenfabrikant en verkoopt dus producten onder haar eigen merknaam. Zij verkoopt echter ook producten van bekende merken zoals Regal, Casio, Pulsar, Lorus, Donna Mae, Marea, Marlow Miller, enz.

Hoe kan ik geld besparen op LUCARDI?
Open

Geld besparen bij Lucardi is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Lucardi is er een "Deals" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Zij nemen ook deel aan kortingsdagen zoals Black Friday. Door in te schrijven op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van LUCARDI
Open

Lucardi concurreert in Nederland met andere juweliers- en horlogeketens zoals Albino, Jesse, ROS Juweliers, Juwelier Pieter Jacobs, De Bijenkorf en andere.

Exclusieve voordelen van LUCARDI
Open

Lucardi biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan sieraden tegen zeer gunstige prijzen. Tegelijkertijd kunnen de klanten in de online winkel een lijst van hun favoriete producten samenstellen en te weten komen wanneer er speciale aanbiedingen zijn. Bovendien kunnen de klanten alle producten online kopen en in de dichtstbijzijnde winkel afhalen.

Zal LUCARDI aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Lucardi geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door LUCARDI
Open

Aanbiedingen 365 bezorgt je alle aanbiedingen en acties die Lucardi in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar sieraden en horloges, dan ben je bij Lucardi aan het juiste adres. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Lucardi voor jou in de aanbieding heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.lucardi.nl/nl-nl

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE