logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorLUCARDI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LUCARDI folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LUCARDI

Lucardi is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van sieraden, horloges en bijouterie. Lucardi opereert in Nederland via een breed netwerk van winkels, met meer dan 100 vestigingen. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring op de Nederlandse markt.

Veelgestelde vragen over LUCARDI

Hoe kan ik geld besparen op LUCARDI?

Geld besparen bij Lucardi is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Lucardi is er een "Deals" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Zij nemen ook deel aan kortingsdagen zoals Black Friday. Door in te schrijven op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door LUCARDI

Aanbiedingen 365 bezorgt je alle aanbiedingen en acties die Lucardi in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar sieraden en horloges, dan ben je bij Lucardi aan het juiste adres. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Lucardi voor jou in de aanbieding heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.lucardi.nl/nl-nl

De geschiedenis van LUCARDI: Wat is?

De geschiedenis van Lucardi gaat terug tot de jaren zeventig en tachtig in Nederland met de oprichting van het bedrijf "Vroemen-Thissen'', dat verschillende juwelierszaken exploiteerde. In die tijd exploiteerden zij 22 juwelierszaken door het hele land. In 1985 verkocht Vendex Amsterdam Vroemen-Thissen. Het bedrijf ging failliet en na aankoop door een ander concern veranderden acht winkels hun naam in Luigi Lucardi. Zo werd een nieuw concept van sieraden geboren, waarbij de kleuren rood en zwart werden gebruikt.

In 2006 werd Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB, een groep van bedrijven waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. Op het moment van de overname had Lucardi 79 winkels. Tegenwoordig is dit aantal uitgegroeid tot meer dan 100 vestigingen door heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij LUCARDI?

Lucardi is een juwelenfabrikant en verkoopt dus producten onder haar eigen merknaam. Zij verkoopt echter ook producten van bekende merken zoals Regal, Casio, Pulsar, Lorus, Donna Mae, Marea, Marlow Miller, enz.

Zal LUCARDI aanbiedingen hebben op Black Friday?

Lucardi biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van LUCARDI

Lucardi concurreert in Nederland met andere juweliers- en horlogeketens zoals Albino, Jesse, ROS Juweliers, Juwelier Pieter Jacobs, De Bijenkorf en andere.

Exclusieve voordelen van LUCARDI

Lucardi biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan sieraden tegen zeer gunstige prijzen. Tegelijkertijd kunnen de klanten in de online winkel een lijst van hun favoriete producten samenstellen en te weten komen wanneer er speciale aanbiedingen zijn. Bovendien kunnen de klanten alle producten online kopen en in de dichtstbijzijnde winkel afhalen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.