logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMANUTAN

Laatste aanbiedingen in MANUTAN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MANUTAN

Manutan, oorspronkelijk Overtoom, is een Frans bedrijf dat zich richt op de levering van meubilair en kantoorbenodigdheden. Manutan is aanwezig in Nederland, evenals in vele andere Europese landen, en heeft haar Nederlandse hoofdkantoor in Den Dolder. Het bedrijf maakt deel uit van de Franse Manutan Groep.

Veelgestelde vragen over MANUTAN

Hoe kan ik geld besparen op MANUTAN?

Geld besparen bij Manutan is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Manutan is er een sectie Aanbiedingen waar het mogelijk is om een grote selectie van producten met korting te vinden. Door Manutan te volgen op sociale netwerken of je te abonneren op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door MANUTAN

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Manutan in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar industriële of kantoorbenodigdheden, dan is Manutan de plek waar je naar op zoek bent. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Manutan.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.manutan.nl/nl/mnl

De geschiedenis van MANUTAN: Wat is?

De geschiedenis van Manutan gaat terug tot het ontstaan van het bedrijf aan de Overtoom in 1946, toen Rein Sjenitzer een postorderbedrijf in ijzerwaren opzette aan de Overtoom in Amsterdam. In 1954 verhuisde het bedrijf, wegens ruimtegebrek op de Overtoom, naar Den Dolder, een plaats in de centrale provincie Utrecht waar de grond nog goedkoop was.

In 1986 werd het bedrijf verkocht aan Borsumij en kwamen op het industrieterrein in Den Dolder twee nieuwe enorme pakhuizen gereed, waardoor sneller geleverd kon worden. In 1995 verkocht Borsumij Overtoom aan de Franse branchegenoot Manutan.

Manutan heeft tegenwoordig meer dan 400 werknemers in Nederland en distribueert haar producten over het hele land. Het is ook aanwezig in andere Europese landen.

Welke merken kan ik vinden bij MANUTAN?

Manutan verkoopt producten van bekende merken zoals 3M, Abac, Abus, Akla, Acco, Altrex, Alcatel-Lucent, Arem, Belki, Centurion, Citizen, Chubbsafes, CRC, DeWalt, Duracell, Durable, Dreumex, De Longhi, Chicago Pneumatic, Cepro, onder andere.

Zal MANUTAN aanbiedingen hebben op Black Friday?

Manutan biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van MANUTAN

Manutan concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals o.a. Correct, Distrelec, Stockmann, CNIM, Faderco.

Exclusieve voordelen van MANUTAN

Manutan biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan kantoor- en industriële producten tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen producten kopen in de online winkel en hun bestelling thuis ontvangen. Manutan heeft een internationale garantie en biedt een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MANUTAN

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MANUTAN

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 79 Andere winkels in Netherlands inclusief MANUTAN en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.