homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMANUTAN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MANUTAN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MANUTAN

Manutan, oorspronkelijk Overtoom, is een Frans bedrijf dat zich richt op de levering van meubilair en kantoorbenodigdheden. Manutan is aanwezig in Nederland, evenals in vele andere Europese landen, en heeft haar Nederlandse hoofdkantoor in Den Dolder. Het bedrijf maakt deel uit van de Franse Manutan Groep.

Wat voor producten kan ik vinden bij MANUTAN?

Bij Manutan kunnen klanten terecht voor een grote verscheidenheid aan producten, zoals trapkrukken, trappen en ladders, industriële ventilatoren en afzuigers, accu's en opladers, elektrisch gereedschap, elektrisch handgereedschap, markering, lijm, tape en kit, lassen en solderen, omsnoering, opbergdoos, vouwkratten en stapelkisten, opvulmateriaal, stretchfolie, pallet en palletdoos, vat en container, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MANUTAN

De geschiedenis van MANUTAN: Wat is?
Open

De geschiedenis van Manutan gaat terug tot het ontstaan van het bedrijf aan de Overtoom in 1946, toen Rein Sjenitzer een postorderbedrijf in ijzerwaren opzette aan de Overtoom in Amsterdam. In 1954 verhuisde het bedrijf, wegens ruimtegebrek op de Overtoom, naar Den Dolder, een plaats in de centrale provincie Utrecht waar de grond nog goedkoop was.

In 1986 werd het bedrijf verkocht aan Borsumij en kwamen op het industrieterrein in Den Dolder twee nieuwe enorme pakhuizen gereed, waardoor sneller geleverd kon worden. In 1995 verkocht Borsumij Overtoom aan de Franse branchegenoot Manutan.

Manutan heeft tegenwoordig meer dan 400 werknemers in Nederland en distribueert haar producten over het hele land. Het is ook aanwezig in andere Europese landen.

Welke merken kan ik vinden bij MANUTAN?
Open

Manutan verkoopt producten van bekende merken zoals 3M, Abac, Abus, Akla, Acco, Altrex, Alcatel-Lucent, Arem, Belki, Centurion, Citizen, Chubbsafes, CRC, DeWalt, Duracell, Durable, Dreumex, De Longhi, Chicago Pneumatic, Cepro, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op MANUTAN?
Open

Geld besparen bij Manutan is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Manutan is er een sectie Aanbiedingen waar het mogelijk is om een grote selectie van producten met korting te vinden. Door Manutan te volgen op sociale netwerken of je te abonneren op de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van MANUTAN
Open

Manutan concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals o.a. Correct, Distrelec, Stockmann, CNIM, Faderco.

Exclusieve voordelen van MANUTAN
Open

Manutan biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan kantoor- en industriële producten tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen producten kopen in de online winkel en hun bestelling thuis ontvangen. Manutan heeft een internationale garantie en biedt een exclusieve klantenservice.

Zal MANUTAN aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Manutan geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MANUTAN
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Manutan in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar industriële of kantoorbenodigdheden, dan is Manutan de plek waar je naar op zoek bent. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Manutan.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.manutan.nl/nl/mnl

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE