logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMEDIPOINT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MEDIPOINT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MEDIPOINT

Medipoint is een Nederlandse detailhandelaar in medische hulpmiddelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Medipoint is verkrijgbaar via meer dan 40 verkooppunten.

Veelgestelde vragen over MEDIPOINT

De geschiedenis van MEDIPOINT: Wat is?
close

Het bedrijf Medipoint werd meer dan 5 jaar geleden opgericht in Nederland. In de daaropvolgende jaren kon Medipoint zich succesvol uitbreiden over de hele country, zowel met zijn website als met de verkoop van zijn producten via zijn wederverkopers. Vandaag de dag is Medipoint uitgegroeid tot de grootste leverancier van hulpmiddelen voor de gezondheidszorg in Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij MEDIPOINT?
close

Het bedrijf verkoopt en distribueert eigen merken zoals Travixx en andere bekende merken in de branche.

Hoe kan ik geld besparen op MEDIPOINT?
close

Er zijn meerdere manieren waarop klanten geld kunnen besparen met Medipoint. Medipoint zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Medipoint bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Bovendien kun je tot 20% korting krijgen op geselecteerde artikelen.

Ontmoet de concurrenten van MEDIPOINT
close

Medipoint concurreert meestal met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Enkele van de bedrijven waarmee Medipoint concurreert zijn Medical-supplies.nl, Global Trade Medical Supplies en Sanature.

Is MEDIPOINT momenteel open?
close

Sommige vestigingen van Medipoint zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op zondag zijn de meeste winkels gesloten.

Hoeveel MEDIPOINT winkels zijn er in het hele land?
close

In Nederland heeft Medipoint momenteel 48 verkooppunten in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle en Apeldoorn.

Hoe MEDIPOINT producten online te kopen
close

Blader door de website van Medipoint en registreer uw Medipoint-account. Met uw geregistreerde account kunt u beginnen met het toevoegen van uw favoriete artikelen aan uw winkelwagen, uw bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Daarnaast biedt Medipoint ook retour- en omruilmogelijkheden voor uw aankopen.

Exclusieve voordelen van MEDIPOINT
close

Klanten van Medipoint kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Medipoint om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

Kortingen aangeboden door MEDIPOINT
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.