logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMINI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MINI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MINI

Mini is een Britse autofabrikant die eigendom is van het Duitse bedrijf BMW. Mini heeft een lange traditie op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Cowley, Oxford, Engeland. Mini is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over MINI

De geschiedenis van MINI: Wat is?
close

Mini werd opgericht in 1969 in Oxford, Verenigd Koninkrijk. Het meest representatieve voertuig is een auto uit het B-segment die sinds 2000 door BMW wordt geproduceerd. Vanaf het begin was het doel van Mini om haar klanten gesofisticeerde voertuigen met de nieuwste technologie aan te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterke groei en veroverde het een groot aantal nieuwe afzetmarkten.

Mini behaalde in de loop van haar geschiedenis twee homologaties om deel te nemen aan rally evenementen. In Nederland streek Mini in 2001 neer en is sindsdien uitgegroeid tot een merk met een grote reputatie op de markt.

Welke merken kan ik vinden bij MINI?
close

Mini is een bekende fabrikant van voertuigen en auto-onderdelen en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op MINI?
close

Geld besparen bij Mini is mogelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Via Mini Clubman kunnen klanten geld besparen en veel voordeel krijgen bij alle officiële Mini dealers. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties van Mini. Tegelijkertijd lanceert Mini ook vaak seizoensgebonden promoties.

Mini biedt haar klanten financieringsmogelijkheden aan voor de aankoop van hun voertuigen. Ook heeft Mini vaak kortingen en speciale aanbiedingen voor de aankoop van accessoires en auto-onderdelen.

Zal MINI aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Mini biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van MINI
close

Mini concurreert in Nederland met andere merken zoals Porsche, Mercedes Benz en Audi.

Is MINI momenteel open?
close

Officiële Mini dealers zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Sommige dealers kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen.

Hoeveel MINI winkels zijn er in het hele land?
close

Mini is in Nederland actief via meer dan 50 officiële dealers in onder andere Amsterdam, Veldhoven, Enschede, Rotterdam, Alkmaar, Dordrecht, Zwaag, Amersfoort, Hilversum, Amstelveen, Heemstede en Numansdorp.

Hoe MINI producten online te kopen
close

Mini heeft geen webwinkel.

Exclusieve voordelen van MINI
close

Klanten kunnen bij Mini genieten van grote voordelen, alle voertuigen hebben garantie en hebben een dienst na verkoop met gespecialiseerde technische vakmannen. Bovendien heeft Mini een deskundig verkoopteam klaarstaan om klanten te adviseren. Via "My Mini" kunnen klanten hun voertuigen beheren via de officiële website.

Kortingen aangeboden door MINI
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.