ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MITRA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MITRA

Mitra is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van alcoholische dranken. Mitra staat in Nederland bekend om haar brede assortiment wijnen, bieren, aperitieven en sterke dranken. Mitra is in het land actief via een breed netwerk van winkels.

Wat voor producten kan ik vinden bij MITRA?

Bij Mitra kunnen klanten terecht voor een breed assortiment aan alcoholische dranken en dranken zoals wijnen, wijn rood, wijn wit, wijn rosé, wijn mousserend, whisky, bier, gedistilleerd, aperitieven, mixdranken, tonics, onder andere.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MITRA

De geschiedenis van MITRA: Wat is?
Open

De geschiedenis van Mitra gaat terug tot 1974 met de oprichting van het merk door de supermarktketen De Boer, het bedrijf dat later Super de Boer ging heten. Jaren later verzelfstandigde de keten zich en ging het gewoon Mitra heten. Mitra is een van de grootste slijterijen van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee samenhangt.

In 2006 werd Mitra verkocht aan de Dirkzwager distilleerderij. In 2016 werd het bedrijf echter doorverkocht en werd het onderdeel van de groep De Monnik Dranken.

Tegenwoordig is Mitra actief via meer dan 110 winkels verspreid over heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij MITRA?
Open

Mitra verkoopt producten van bekende merken zoals Alvi's Drift, Ambrosia, Apothic, Aurélie Vic, Baie Dankie, Bauer, Bellussi, Belpoggio, Benguela Cove, Beni di Batasiolo, Bernardus, Bodegas Carrau, Bolla, Bordón, Borgogno, Calazul, CanCan, Canei, Canta Boca, Capetta, Chais Réunis, Bellussi, Petalos de Aresan, Mooiplaas, Negro, Neleman, Phebus, AnCnoc, Ardmore, Buffalo Trace, Bulleit, Bunnahabhain, Bushmills, Canadian Club, Jura, Johnnie Walker, Kilbeggan, Jim Beam, Ramos Pinto, Monteiro, Pellegrini, Osborne, Noilly Prat, onder anderen.

Hoe kan ik geld besparen op MITRA?
Open

Geld besparen bij Mitra is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Mitra vindt de klant een sectie "Last Minutes" met een grote selectie producten tegen discountprijzen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Mitra te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Ontmoet de concurrenten van MITRA
Open

Mitra concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Lidl, Kvk, Dirck Iii, Slijter, Drank Dozijn.

Exclusieve voordelen van MITRA
Open

Geld besparen bij Mitra is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Mitra kunnen klanten een "Last Minutes"-sectie vinden met een grote selectie producten tegen kortingsprijzen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Mitra te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Zal MITRA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Mitra geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MITRA
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Mitra in Nederland voor je heeft. Het grootste assortiment aan alcoholische dranken vind je bij Mitra. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Mitra.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.mitra.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE