logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MITRA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MITRA

Mitra is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van alcoholische dranken. Mitra staat in Nederland bekend om haar brede assortiment wijnen, bieren, aperitieven en sterke dranken. Mitra is in het land actief via een breed netwerk van winkels.

Veelgestelde vragen over MITRA

Hoe kan ik geld besparen op MITRA?

Geld besparen bij Mitra is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Mitra vindt de klant een sectie "Last Minutes" met een grote selectie producten tegen discountprijzen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Mitra te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen.

Kortingen aangeboden door MITRA

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Mitra in Nederland voor je heeft. Het grootste assortiment aan alcoholische dranken vind je bij Mitra. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Mitra.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.mitra.nl/

De geschiedenis van MITRA: Wat is?

De geschiedenis van Mitra gaat terug tot 1974 met de oprichting van het merk door de supermarktketen De Boer, het bedrijf dat later Super de Boer ging heten. Jaren later verzelfstandigde de keten zich en ging het gewoon Mitra heten. Mitra is een van de grootste slijterijen van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee samenhangt.

In 2006 werd Mitra verkocht aan de Dirkzwager distilleerderij. In 2016 werd het bedrijf echter doorverkocht en werd het onderdeel van de groep De Monnik Dranken.

Tegenwoordig is Mitra actief via meer dan 110 winkels verspreid over heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij MITRA?

Mitra verkoopt producten van bekende merken zoals Alvi's Drift, Ambrosia, Apothic, Aurélie Vic, Baie Dankie, Bauer, Bellussi, Belpoggio, Benguela Cove, Beni di Batasiolo, Bernardus, Bodegas Carrau, Bolla, Bordón, Borgogno, Calazul, CanCan, Canei, Canta Boca, Capetta, Chais Réunis, Bellussi, Petalos de Aresan, Mooiplaas, Negro, Neleman, Phebus, AnCnoc, Ardmore, Buffalo Trace, Bulleit, Bunnahabhain, Bushmills, Canadian Club, Jura, Johnnie Walker, Kilbeggan, Jim Beam, Ramos Pinto, Monteiro, Pellegrini, Osborne, Noilly Prat, onder anderen.

Zal MITRA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Mitra doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Mitra brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Mitra, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Mitra, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van MITRA

Mitra concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Lidl, Kvk, Dirck Iii, Slijter, Drank Dozijn.

Exclusieve voordelen van MITRA

Geld besparen bij Mitra is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Mitra kunnen klanten een "Last Minutes"-sectie vinden met een grote selectie producten tegen kortingsprijzen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief of Mitra te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.