homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMITSUBISHI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MITSUBISHI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MITSUBISHI

Mitsubishi is een Japans automobielbedrijf dat zich richt op de verkoop van auto's en motorfietsen. Met een jarenlange aanwezigheid op de markt is Mitsubishi sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Mitsubishi is gevestigd in Tokio, Japan. In Nederland opereert Mitsubishi via een uitgebreid netwerk van officiële dealers.

Wat voor producten kan ik vinden bij MITSUBISHI?

Mitsubishi verkoopt voertuigen zoals de Space Star, Eclipse Cross Phev, Mitsubishi i-MiEV, Mitsubishi Lancer, ASX, L200, Pajero en Outlander.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MITSUBISHI

De geschiedenis van MITSUBISHI: Wat is?
Open

Mitsubishi werd in 1970 opgericht door Mitsubishi Heavy Industries in Japan. Vanaf het begin was het doel van Mitsubishi om zijn klanten te voorzien van krachtige voertuigen en geavanceerde technologie. In de daaropvolgende decennia onderging het bedrijf een sterke uitbreiding en betrad het een groot aantal markten over de hele wereld.

In Nederland kwam Mitsubishi in de jaren negentig op de markt na een samenwerking met Volvo en is sindsdien een zeer gerenommeerd merk op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij MITSUBISHI?
Open

Mitsubishi is een bekende autofabrikant en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op MITSUBISHI?
Open

Geld besparen bij Mitsubishi is mogelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Daarnaast biedt Mitsubishi financiering aan haar klanten aan voor de aankoop van nieuwe voertuigen. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Mitsubishi. Klanten kunnen bij de officiële dealers terecht voor speciale promoties.

Door je te abonneren op de nieuwsbrief of Mitsubishi te volgen op de sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van MITSUBISHI
Open

Mitsubishi concurreert in Nederland met andere merken zoals Toyota, Kia, Peugeot, Volkswagen, Skoda en Opel.

Is MITSUBISHI momenteel open?
Open

Officiële dealers van Mitsubishi zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Sommige dealers hebben aangepaste openings- en sluitingstijden.

Hoeveel MITSUBISHI winkels zijn er in het hele land?
Open

Mitsubishi is in Nederland actief via een breed netwerk van officiële dealers in onder meer Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Breda, Zwaag, Lisse, Zaandam, Alkmaar, Katwijk, Doetinchem, Eindhoven en Lexmond.

Hoe MITSUBISHI producten online te kopen
Open

Mitsubishi heeft geen webwinkel.

Exclusieve voordelen van MITSUBISHI
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Mitsubishi door de aankoop van hun geavanceerde en efficiënte voertuigen. Alle voertuigen van Mitsubishi hebben een fabrieksgarantie. Bovendien heeft Mitsubishi een dienst na verkoop die zeer professioneel en gespecialiseerd is. Mitsubishi heeft een exclusieve klantenservice. Via MyMitsubishi, de mobiele applicatie van Mitsubishi die beschikbaar is op Google Play en App Store, kunnen klanten hun voertuig beheren, technische hulp aanvragen en vele andere functionaliteiten gebruiken.

Zal MITSUBISHI aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Mitsubishi geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MITSUBISHI
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE