logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorNETTO MARKEN-DISCOUNT

Laatste aanbiedingen in NETTO MARKEN-DISCOUNT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij NETTO MARKEN-DISCOUNT

Netto Marken-Discount is een Duitse discount supermarktketen die eigendom is van de Duitse supermarktcoöperatie Edeka Group. Het bedrijf is vooral actief in het zuiden en westen van Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maxhütte-Haidhof, Beieren, Duitsland.

Veelgestelde vragen over NETTO MARKEN-DISCOUNT

Hoe kan ik geld besparen op NETTO MARKEN-DISCOUNT?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Netto Marken-Discount. Netto Marken-Discount zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Netto Marken-Discount bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden. Bespaar tot 40% op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door NETTO MARKEN-DISCOUNT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van NETTO MARKEN-DISCOUNT: Wat is?

Het bedrijf werd in 1928 in Regensburg opgericht door Michael Schels als groothandel in levensmiddelen. In 1971 werd het eerste detailhandelsfiliaal geopend onder de naam SuDi in Beilngries en tot 1983 volgden nog meer filialen. In 1983 werd het Netto discountconcept ontwikkeld en geïmplementeerd in de eerste supermarkt in Regensburg. De 50 SuDi-filialen die toen al bestonden, werden tot 1990 achtereenvolgens omgebouwd naar het nieuwe concept. Vandaag de dag is Netto Marken-Discount nog steeds actief in de regio, maar ook in andere countries zoals Nederland.

Is NETTO MARKEN-DISCOUNT momenteel open?

Neem contact op met de klantenservice van Netto Marken-Discount via het contactformulier op hun website.

Hoe NETTO MARKEN-DISCOUNT producten online te kopen

Blader door de website van Netto Marken-Discount en registreer je Netto Marken-Discount account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagentje, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Bovendien biedt de online shop ook bezorgopties en gratis verzending.

Welke merken kan ik vinden bij NETTO MARKEN-DISCOUNT?

Het bedrijf verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merken. Je vindt er onder andere Apples, Coca Cola, Ariel, Dove, Heineken, Nutella en nog veel meer.

Ontmoet de concurrenten van NETTO MARKEN-DISCOUNT

Netto Marken-Discount concurreert meestal met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Sommige van de bedrijven waarmee Netto Marken-Discount concurreert zijn Dirk, Jumbo, Coop, Aldi, Lidl, Vomar en C1000.

Hoeveel NETTO MARKEN-DISCOUNT winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Netto Marken-Discount momenteel geen fysieke verkooppunten beschikbaar.

Exclusieve voordelen van NETTO MARKEN-DISCOUNT

Klanten van Netto Marken-Discount kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Netto Marken-Discount om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst. Bovendien kun je ook de mobiele app van Netto Marken-Discount downloaden en speciale coupons ontvangen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij NETTO MARKEN-DISCOUNT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij NETTO MARKEN-DISCOUNT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief NETTO MARKEN-DISCOUNT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.