logo

Laatste aanbiedingen in SLIGRO folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SLIGRO

Sligro is een Nederlandse groothandelsketen gericht op de distributie van kruidenierswaren en non-foodproducten. Het bedrijf heeft een lange historie op de Nederlandse markt. Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorg winkels en twee sterke franchisemerken.

Veelgestelde vragen over SLIGRO

Hoe kan ik geld besparen op SLIGRO?

Geld besparen bij Sligro is heel gemakkelijk door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die wekelijks in hun catalogi worden gepubliceerd. Bovendien heeft Sligro als groothandelaar altijd voordelige prijzen te bieden. In de online winkel van Sligro is het mogelijk om een brede selectie van producten tegen discount prijzen te vinden. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door SLIGRO

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Sligro in Nederland voor u heeft. Sligro is een prestigieuze groothandel en is al tientallen jaren aanwezig in alle grote steden van Nederland, dus als u moet winkelen voor uw winkel, bent u bij Sligro aan het juiste adres. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Sligro.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.sligro.nl/home.html

De geschiedenis van SLIGRO: Wat is?

De geschiedenis van Sligro Food Group gaat terug tot 1935 met de oprichting van het bedrijf door Abel Slippens. In de beginjaren was de doelstelling van de onderneming het leveren aan afnemers als groothandel in margarine, vetten en oliën.

In 1961 werd in Nederland de eerste Sligro Cash & Carry winkel geopend. In die tijd was de detailhandel in levensmiddelen de belangrijkste commerciële activiteit en in die jaren floreerden vele andere groothandelsketens.

Welke merken kan ik vinden bij SLIGRO?

Sligro verkoopt producten van bekende merken als Va Foods, Salomon, O'Sullivan, Topking, Voskuilen, Kern, Luiten, Campina, Cheesepop, Danish Chef, Danone, Bastiaansen, Beemster, Alphenaer, Heks'nkaas, Lebo, Prima Donna, Polle, Rotterdamsche Oude, Bauer, Arla, Alpro, Katharos, Melkan, Mevgal, Amstel, Budweiser, Chouffe, Cornet, Corona, Benediktiner, onder andere.

Sligro verkoopt ook producten onder haar eigen merken.

Zal SLIGRO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Sligro doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Sligro brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Sligro, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Sligro, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van SLIGRO

Sligros concurreert in Nederland met andere groothandelsketens zoals o.a. Hanos, Makro.

Exclusieve voordelen van SLIGRO

Sligro biedt haar klanten een breed assortiment producten met meer dan 75.000 referenties tegen zeer gunstige prijzen. Tegelijkertijd kunnen klanten hun bestelling online plaatsen en deze vervolgens thuis ontvangen of afhalen in de dichtstbijzijnde Sligro-winkel. Sligro biedt winkelassistenten en een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij SLIGRO

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij SLIGRO

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief SLIGRO en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.