ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SLIGRO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SLIGRO

Sligro is een Nederlandse groothandelsketen gericht op de distributie van kruidenierswaren en non-foodproducten. Het bedrijf heeft een lange historie op de Nederlandse markt. Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorg winkels en twee sterke franchisemerken.

Wat voor producten kan ik vinden bij SLIGRO?

Bij Sligro kunnen klanten terecht voor een breed assortiment food- en non-foodproducten zoals vlees, vis, aardappelen, groenten en fruit, kaas, zuivel- en vleeswaren, brood en banket, maaltijden, snacks, kruidenierswaren, dranken, brood en banket, stokbrood, banket, rijst en pasta, rookwaren, light-producten, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten, enzovoort.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SLIGRO

De geschiedenis van SLIGRO: Wat is?
Open

De geschiedenis van Sligro Food Group gaat terug tot 1935 met de oprichting van het bedrijf door Abel Slippens. In de beginjaren was de doelstelling van de onderneming het leveren aan afnemers als groothandel in margarine, vetten en oliën.

In 1961 werd in Nederland de eerste Sligro Cash & Carry winkel geopend. In die tijd was de detailhandel in levensmiddelen de belangrijkste commerciële activiteit en in die jaren floreerden vele andere groothandelsketens.

Welke merken kan ik vinden bij SLIGRO?
Open

Sligro verkoopt producten van bekende merken als Va Foods, Salomon, O'Sullivan, Topking, Voskuilen, Kern, Luiten, Campina, Cheesepop, Danish Chef, Danone, Bastiaansen, Beemster, Alphenaer, Heks'nkaas, Lebo, Prima Donna, Polle, Rotterdamsche Oude, Bauer, Arla, Alpro, Katharos, Melkan, Mevgal, Amstel, Budweiser, Chouffe, Cornet, Corona, Benediktiner, onder andere.

Sligro verkoopt ook producten onder haar eigen merken.

Hoe kan ik geld besparen op SLIGRO?
Open

Geld besparen bij Sligro is heel gemakkelijk door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die wekelijks in hun catalogi worden gepubliceerd. Bovendien heeft Sligro als groothandelaar altijd voordelige prijzen te bieden. In de online winkel van Sligro is het mogelijk om een brede selectie van producten tegen discount prijzen te vinden. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SLIGRO
Open

Sligros concurreert in Nederland met andere groothandelsketens zoals o.a. Hanos, Makro.

Exclusieve voordelen van SLIGRO
Open

Sligro biedt haar klanten een breed assortiment producten met meer dan 75.000 referenties tegen zeer gunstige prijzen. Tegelijkertijd kunnen klanten hun bestelling online plaatsen en deze vervolgens thuis ontvangen of afhalen in de dichtstbijzijnde Sligro-winkel. Sligro biedt winkelassistenten en een exclusieve klantenservice.

Zal SLIGRO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Sligro geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door SLIGRO
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Sligro in Nederland voor u heeft. Sligro is een prestigieuze groothandel en is al tientallen jaren aanwezig in alle grote steden van Nederland, dus als u moet winkelen voor uw winkel, bent u bij Sligro aan het juiste adres. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Sligro.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.sligro.nl/home.html

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE