logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SPAR folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SPAR

SPAR is een internationale supermarktketen van Nederlandse origine. Met een lange geschiedenis in de markt is SPAR aanwezig in Nederland en in vele andere Europese landen.

Veelgestelde vragen over SPAR

De geschiedenis van SPAR: Wat is?
close

SPAR werd in 1932 opgericht door Adriaan van Well in Zoetermeer, Nederland, toen onafhankelijke groothandelaren en detailhandelaren zich verenigden om een vrijwillige detailhandelsketen op te richten.

Vanuit Nederland ontwikkelde het model zich en verspreidde het zich in de jaren vijftig snel over heel Europa. Later werden ook SPAR-organisaties opgericht in Afrika, het Verre Oosten, Zuid-Amerika, Australië en vervolgens in Moskou.

Tegenwoordig kent SPAR Nederland vijf winkeltypen, gerund door zelfstandige ondernemers, gericht op verschillende consumentengroepen. Naast de bekende buurt- en stadswinkels (SPAR city) heeft SPAR ook recreatiewinkels (SPAR enjoy), universiteitswinkels (SPAR university) en winkels bij tankstations (SPAR express).

Welke merken kan ik vinden bij SPAR?
close

SPAR verkoopt producten van bekende merken zoals Affligem, Alfa, Apple Bandit, Bacardi, Absolut, 1 Wine, After Eight, Bakker Joop, Belga, Barebells, Balisto, Aviateur, Anta Flu, Cadbury, Dove, Droste, Haribo, Kinder, Katja, Kit Kat, Hollandia, Lindor, Merci, Mentos, Mars, en andere. Zij verkopen ook producten van hun eigen merken.

Hoe kan ik geld besparen op SPAR?
close

Geld besparen bij SPAR is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Tegelijkertijd zijn er in de wekelijkse catalogi van SPAR altijd aanbiedingen om van te profiteren. SPAR heeft een mobiele applicatie via welke klanten voordelen en promoties kunnen krijgen. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief of SPAR te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Zal SPAR aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

SPAR doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste SPAR brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals SPAR, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals SPAR, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van SPAR
close

SPAR concurreert in Nederland met andere ketens zoals onder meer Pick n Pay, Auchan, ICA, ParknShop, IKEA en BWG.

Exclusieve voordelen van SPAR
close

SPAR biedt zijn klanten een breed assortiment producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast hebben ze een breed assortiment van hun eigen merken, die producten van hoge kwaliteit leveren. Klanten kunnen winkelen in de online winkel van SPAR en hun bestelling thuis laten bezorgen.

Kortingen aangeboden door SPAR
close

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die SPAR in Nederland voor u heeft. Als het gaat om supermarkt boodschappen, SPAR heeft alles wat u zoekt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij SPAR.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.spar.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.