ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SPAR

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SPAR

SPAR is een internationale supermarktketen van Nederlandse origine. Met een lange geschiedenis in de markt is SPAR aanwezig in Nederland en in vele andere Europese landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij SPAR?

Bij SPAR kunnen klanten terecht voor een breed assortiment aan food en non-food producten zoals fruit, groente, aardappelen, zuivel en eieren, bakkerijproducten, verse kant-en-klaar maaltijden, snoep, koekjes en chips, diepvriesproducten, ontbijt, broodbeleg, bak- en graanproducten, kaas, vleeswaren en delicatessen, internationale gerechten, frisdranken, koffie, thee en sappen, huishoudelijke producten, diervoeding, vlees, kip, vis, wijn, bier en aperitieven, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SPAR

De geschiedenis van SPAR: Wat is?
Open

SPAR werd in 1932 opgericht door Adriaan van Well in Zoetermeer, Nederland, toen onafhankelijke groothandelaren en detailhandelaren zich verenigden om een vrijwillige detailhandelsketen op te richten.

Vanuit Nederland ontwikkelde het model zich en verspreidde het zich in de jaren vijftig snel over heel Europa. Later werden ook SPAR-organisaties opgericht in Afrika, het Verre Oosten, Zuid-Amerika, Australië en vervolgens in Moskou.

Tegenwoordig kent SPAR Nederland vijf winkeltypen, gerund door zelfstandige ondernemers, gericht op verschillende consumentengroepen. Naast de bekende buurt- en stadswinkels (SPAR city) heeft SPAR ook recreatiewinkels (SPAR enjoy), universiteitswinkels (SPAR university) en winkels bij tankstations (SPAR express).

Welke merken kan ik vinden bij SPAR?
Open

SPAR verkoopt producten van bekende merken zoals Affligem, Alfa, Apple Bandit, Bacardi, Absolut, 1 Wine, After Eight, Bakker Joop, Belga, Barebells, Balisto, Aviateur, Anta Flu, Cadbury, Dove, Droste, Haribo, Kinder, Katja, Kit Kat, Hollandia, Lindor, Merci, Mentos, Mars, en andere. Zij verkopen ook producten van hun eigen merken.

Hoe kan ik geld besparen op SPAR?
Open

Geld besparen bij SPAR is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Tegelijkertijd zijn er in de wekelijkse catalogi van SPAR altijd aanbiedingen om van te profiteren. SPAR heeft een mobiele applicatie via welke klanten voordelen en promoties kunnen krijgen. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief of SPAR te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SPAR
Open

SPAR concurreert in Nederland met andere ketens zoals onder meer Pick n Pay, Auchan, ICA, ParknShop, IKEA en BWG.

Exclusieve voordelen van SPAR
Open

SPAR biedt zijn klanten een breed assortiment producten tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast hebben ze een breed assortiment van hun eigen merken, die producten van hoge kwaliteit leveren. Klanten kunnen winkelen in de online winkel van SPAR en hun bestelling thuis laten bezorgen.

Zal SPAR aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

SPAR geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door SPAR
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die SPAR in Nederland voor u heeft. Als het gaat om supermarkt boodschappen, SPAR heeft alles wat u zoekt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij SPAR.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.spar.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE