logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorSPECSAVERS

Laatste aanbiedingen in SPECSAVERS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SPECSAVERS

Specsavers is een optiek en hoorzorgketen gespecialiseerd in brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Het biedt gratis oog en gehoor onderzoeken en producten aan. In Nederland exploiteert het bedrijf winkels en een online marktplaats. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in St. Andrew's, Guernsey, en het Nederlandse hoofdkantoor in Maarssen.

Veelgestelde vragen over SPECSAVERS

Hoe kan ik geld besparen op SPECSAVERS?

Er zijn veel manieren om te besparen bij Specsavers. U kunt profiteren van gratis levering bij aankoop van een montuur vanaf 59€ of een gratis bril, met of zonder recept, bij elke aankoop vanaf 89€. U kunt alle promoties en aanbiedingen ontdekken op hun website https://www.specsavers.nl/aanbiedingen

Kortingen aangeboden door SPECSAVERS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SPECSAVERS: Wat is?

Doug en Mary Perkins hebben Specsavers in 1984 opgericht. Hun doel vanaf het begin was, in hun woorden, om een betrouwbaar optiekbedrijf te worden met de koopkracht van een internationaal bedrijf en betaalbare prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Vandaag de dag is het bedrijf internationaal actief.

Is SPECSAVERS momenteel open?

Elke Specsavers winkel heeft zijn eigen opening tijden. De meeste zijn echter van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 of 18.00 uur. Slechts enkele zijn open op zondag, van 12.00 tot 18.00 uur.

Hoe SPECSAVERS producten online te kopen

U kunt ook online winkelen via de website van Specsavers. Let op: het is niet mogelijk om sommige artikelen online te kopen, zoals brillen op sterkte of lenzen met exacte afmetingen. U kunt betalen met Visa of Mastercard.

Welke merken kan ik vinden bij SPECSAVERS?

Bij Specsavers vindt u erkende merken zoals DKNY, Karen Millen, Tommy Hilfiger, Aurora, ComFit, Converse, Hugo Boss, Lacoste, Levis, Liberty, Luxe, Osiris, Quiksilver, Roxy, Timberland, Acuvue, Clariti, Air Optix, Biofinity, Biomedics en meer. Het verkoopt ook zijn merk van contactlenzen, Easy Vision.

Zal SPECSAVERS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Specsavers biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van SPECSAVERS

Specsavers concurreert met andere optiekzaken, waaronder Eye Wish, Hans Anders, Pearle Opticiens, Good Life Vision, Oogmerk Tunderman, Essilor, Seeh, Blincq Optiek, Ace & Tate, en Teeling Optics.

Hoeveel SPECSAVERS winkels zijn er in het hele land?

De Specsavers keten heeft meer dan 30 winkels in de regio.

Exclusieve voordelen van SPECSAVERS

Specsavers biedt meerdere voordelen, zoals kortingen voor veteranen, kortingen op abonnementen met gratis lenzen, gratis contactlens proeven en gratis examens. U kunt ook de sociale netwerken van de opticien volgen voor meer nieuws en exclusieve voordelen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij SPECSAVERS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij SPECSAVERS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Andere winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 79 Andere winkels in Netherlands inclusief SPECSAVERS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.