logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorVITILITY
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in VITILITY folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij VITILITY

Vitility is een merk dat producten op de markt brengt om de uitvoering van dagelijkse levensverrichtingen te vergemakkelijken en de levenskwaliteit te verbeteren. Ze zijn ontworpen voor iedereen, in het bijzonder voor ouderen of mensen met een handicap. In Nederland is het hoofdkantoor gevestigd in Tilburg. U vindt de producten van Vitility ook in bijna 50 landen.

Veelgestelde vragen over VITILITY

Hoe kan ik geld besparen op VITILITY?

Via de website van Vitility kunt u profiteren van gratis verzending bij aankopen van meer dan 150 euro. U kunt ook profiteren van aanbiedingen van partners en wederverkopers.

Kortingen aangeboden door VITILITY

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van VITILITY: Wat is?

Vitility is een familiebedrijf dat in 2008 is opgericht. Het is echter al meer dan 40 jaar op de markt. Destijds begon het met het aanbieden van hulpmiddelen voor mensen met een beperking. Het productaanbod, de doelgroep en de visie zijn veel breder geworden.

Is VITILITY momenteel open?

Elke Vitility reseller store hanteert zijn openingstijden. De website is elke dag van de week, op elk moment, beschikbaar voor aankoop.

Hoe VITILITY producten online te kopen

Je kunt Vitility producten online kopen en profiteren van gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de €150 of betaal €7,95 bij bestellingen onder de €150. U kunt betalen met onder andere iDEAL, Mastercard, Sofort Banking of Bancontact.

Welke merken kan ik vinden bij VITILITY?

Vitility ontwerpt en verkoopt haar producten onder het merk "Vitility". Het bedrijf is voortdurend op zoek naar manieren om zijn producten te verbeteren en ze comfortabeler, aangenamer en bruikbaarder te maken. Op haar website vindt u de volledige catalogus van producten, met een beschrijving van elk product en de functionaliteit ervan.

Zal VITILITY aanbiedingen hebben op Black Friday?

Vitility biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van VITILITY

Vitility concurreert met andere merken die levenskwaliteitoplossingen aanbieden, waaronder 2Mobility, Aidapt, Basko, Medi, Hospidex, Orione, Pavis, Gloria, Vida, Topro, New Edge en meer.

Hoeveel VITILITY winkels zijn er in het hele land?

Vitility is niet actief in fysieke winkels. Wel biedt zij haar uitgebreide productportfolio aan in speciaalzaken en bij gezondheidsspecialisten in bijna 50 landen. Hiertoe behoren onder meer Thuiszorgwinkel, Hulpmiddelen, Boots, Plein, Drogist en Bijzonder Handig.

Exclusieve voordelen van VITILITY

Als u op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling plaatst, kunt u deze dezelfde dag nog ontvangen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.