ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van VOMAR

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in VOMAR

Vomar is een onafhankelijke supermarktketen gevestigd in Alkmaar, Nederland, en voornamelijk actief in Noord-Holland. Het bedrijf heeft meer dan 7.000 mensen in dienst en trekt wekelijks 900.000 klanten. De supermarktvestigingen bevinden zich allemaal in het gebied tussen Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere.

Wat voor producten kan ik vinden bij VOMAR?

Vomar biedt haar klanten een breed scala aan producten in hun winkels. Onder hen vindt u onder andere groenten, fruit, vlees, diepvriesproducten, zuivelproducten, snacks, kaas, pasta, frisdranken, niet-voeding, bakkerij- en banketproducten en alcoholische dranken.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over VOMAR

De geschiedenis van VOMAR: Wat is?
Open

Vomar is opgericht door WJ Zwanenburg, J. Zwanenburg en CA Zwanenburg. Het bedrijf startte een kruidenierswinkel aan de Trompstraat in IJmuiden, een zogenaamde 'buurtwinkel'. Later besloot de familie Zwanenburg het bedrijf te verhuizen naar de Lange Nieuwstraat en in 1968 werd de eerste zelfbedieningswinkel geopend. Vanaf dat moment konden klanten hun producten zelf ophalen. Zo werd in 1968 in Haarlem de eerste Vomar supermarkt geopend door Cees Zwanenburg, zoon van een van de oprichters. In de daaropvolgende jaren is de supermarktketen succesvol gegroeid en uitgebreid over het hele land. Inmiddels heeft Vomar meer dan 70 vestigingen in Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij VOMAR?
Open

Vomar commercialiseert een grote selectie merkproducten zoals Coca-Cola, Lays, Dove, Pampers, Glade, Heineken, Axe, Whiskas en meer.

Hoe kan ik geld besparen op VOMAR?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Vomar. De supermarkt heeft meer dan 70 topaanbiedingen per week, bovenop de laagst geprijsde artikelen. Bovendien kunt u Vomar's "Klant-is-Koning-voordeelprogramma gaan gebruiken en loyaliteitspunten inwisselen telkens wanneer u een product in hun winkels koopt.

Ontmoet de concurrenten van VOMAR
Open

Enkele van de belangrijkste concurrenten van Vomar zijn andere soortgelijke supermarktketens zoals Jumbo, Albert Heijn, Plus, Dirk, Jan Linders, Coop, DekaMarkt, Aldi, Lidl en C1000.

Exclusieve voordelen van VOMAR
Open

Er zijn veel exclusieve voordelen waarvan de klanten van Vomar kunnen profiteren. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte van hun supervoordelige aanbiedingen.

Zal VOMAR aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Vomar geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door VOMAR
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en acties van Vomar alleen met Aanbiedingen 365. Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat de supermarkt jou elke dag de beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs aanbiedt. Elke week vergelijken hun prijscheckers meer dan 1000 prijzen met andere supermarkten om ervoor te zorgen dat Vomar hun garantie blijft waarmaken. De klanten van Vomar kunnen rekenen op de laagste prijs en de snelste service. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Vomar met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.vomar.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE