logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KIA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KIA

Kia is een Zuid-Koreaanse multinationale autofabrikant met hoofdkantoor in Seoel. Zij heeft dochterondernemingen over de hele wereld.

Kia produceert meer dan 1,4 miljoen voertuigen per jaar, die worden verkocht en onderhouden via een netwerk van meer dan 3000 distributeurs en dealers in 172 landen en via hun online winkel.

Veelgestelde vragen over KIA

De geschiedenis van KIA: Wat is?
close

Kia werd opgericht in 1944 en is de oudste Koreaanse fabrikant van motor voertuigen. Van een bescheiden begin met het maken van fietsen en motorfietsen is Kia uitgegroeid tot de op vier na grootste autofabrikant ter wereld, met meer dan 40.000 werknemers.

In Nederland vindt u dealers in vele steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Venlo, Leeuwarden en Valkenswaard.

Welke merken kan ik vinden bij KIA?
close

Kia ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen merk producten. Elk product dat ze maken wordt gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteit materialen. Kia heeft 14 fabricage faciliteiten in acht landen en onderzoek centra in Zuid-Korea, de VS, Japan en Duitsland.

Hoe kan ik geld besparen op KIA?
close

Als klant kunt u gebruik maken van Kia Finance, dat goede, betrouwbare service en scherpe rentetarieven biedt. Als bestuurder profiteert u van lage kosten en maandelijkse lasten en een hoge kwaliteit en service. Ook bij hun verzekering biedt Kia gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en snellere reparatie tijden.

Zal KIA aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Kia biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van KIA
close

Kia concurreert met andere multinationale autofabrikanten, zoals General Motors, Volkswagen, Toyota, Honda en Nissan.

Is KIA momenteel open?
close

De dagen en tijden van operaties verschillen per handelaar. Op https://www.kia.com/nl/vind-dealer/#/ kunt u locaties bij u in de buurt vinden en hun website raadplegen om de werktijden te controleren.

Hoeveel KIA winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn meer dan 70 Kia handelaar in heel Nederland. U kunt in bijna elke stad een locatie vinden. Ga naar https://www.kia.com/nl/vind-dealer/#/ om uw dichtstbijzijnde Kia handelaar te vinden.

Hoe KIA producten online te kopen
close

U kunt Kia voertuigen en accessoires kopen via de online winkel. Het biedt ook exclusieve financieringsopties, onderhoud plannen en de mogelijkheid om uw droomauto te kiezen via zijn Online Showroom.

Exclusieve voordelen van KIA
close

De beste manier om op de hoogte te blijven en exclusieve voordelen te krijgen is door u te abonneren op de E-nieuwsbrief van Kia, zodat u op de hoogte blijft van promoties, tips, onderhoud en nieuwe modellen. U kunt Kia ook volgen op Instagram, Twitter en YouTube.

Kortingen aangeboden door KIA
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.