homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorRENAULT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van RENAULT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in RENAULT

Renault is een Franse multinationale autofabrikant. Het is een van de grootste autofabrikanten ter wereld, met het hoofdkantoor in Boulogne-Billancourt en meer dan 150 dealers in Nederland. Het bedrijf verkoopt auto's en bestelwagens via zijn dealers en koopwaar via zijn online winkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij RENAULT?

Renault biedt een grote verscheidenheid aan elektrische, hybride en brandstofauto's. Hun populairste automodellen zijn Twingo, Clio, Mégane, Captur, Arkana, Grand Scenic en Australian. Ze verkopen ook koopwaar en onderhoudsonderdelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over RENAULT

De geschiedenis van RENAULT: Wat is?
Open

Louis Renault en zijn broers, Marcel en Fernand, richtten het bedrijf in 1899 op in Frankrijk. In 1903 begonnen ze met de productie van hun eigen motoren. De fabrieken van Renault gingen in 1913 over op de Tayloristische technieken.

Renault en Nissan hebben sinds 1999 een strategische alliantie om de winstgevendheid op de markt te ondersteunen. Mitsubishi sloot zich in 2016 bij dit samenwerkingsverband aan.

In 2016 was Renault de negende grootste automaker ter wereld. Vandaag de dag hebben ze meer dan 111.000 mensen in dienst en hebben ze wereldwijd duizenden dealers, waaronder meer dan 150 in Nederland. In bijna elke stad zijn locaties te vinden.

Welke merken kan ik vinden bij RENAULT?
Open

De Renault Groep biedt vier automerken aan: Renault, Dacia, Mobilize en Alpine. Het bedrijf produceert en verkoopt zijn voertuigen met als doel zijn klanten duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen te bieden.

Hoe kan ik geld besparen op RENAULT?
Open

Als Renault-rijder kunt u geld besparen door gebruik te maken van hun onderhoudsdiensten. Als u een Renault-voertuig wilt kopen, kunt u een beroep doen op de overheidssubsidie voor elektrische auto's.

Ontmoet de concurrenten van RENAULT
Open

Renault concurreert met autofabrikanten als Audio, Volkswagen en Kia.

Is RENAULT momenteel open?
Open

De werktijden verschillen van winkel tot winkel. Ga voor alle openings- en sluitingstijden naar https://www.Renault.nl/dealers.html en selecteer de dichtstbijzijnde dealer. De werktijden kunnen veranderen op feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoeveel RENAULT winkels zijn er in het hele land?
Open

Er zijn meer dan 150 Renault-dealers in Nederland, dus u vindt er altijd een bij u in de buurt. Ga naar https://www.Renault.nl/dealers.html om alle vestigingen te zien.

Hoe RENAULT producten online te kopen
Open

De website van Renault biedt klanten de mogelijkheid om proefritten aan te vragen, prijslijsten te bekijken, werkplaatsafspraken te maken, contact op te nemen met de klantenservice en alle brochures in te zien.

Exclusieve voordelen van RENAULT
Open

Door lid te worden van My Renault kunt u exclusieve voordelen krijgen zoals gratis APK, gratis zomer- en wintercheck en gratis vloeistoffen bijvullen. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Youtube om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.

Zal RENAULT aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE