logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorSKODA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SKODA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SKODA

Skoda is een Tsjechische multinationale autofabrikant. Met het hoofdkantoor in Mladá Boleslav, Tsjechië, is het bedrijf sterk vertegenwoordigd op de wereldwijde automarkt. Skoda heeft tal van dealers in Nederland en een online winkel. Het bedrijf biedt een breed scala aan voertuigen, van compacte auto's tot SUV's en sedans.

Veelgestelde vragen over SKODA

De geschiedenis van SKODA: Wat is?
close

Skoda werd in 1895 opgericht door Václav Laurin, Václav Klement en Emil Skoda en is daarmee een van de oudste en meest gevestigde autofabrikanten ter wereld. In het begin richtte het bedrijf zich op fietsen en motorfietsen. Het bedrijf stapte over op auto's en werd Skoda Auto in 1905.

Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Nederland. Ze hebben meer dan 120 dealers door de hele country. Je vindt vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Haarlem en vele andere steden.

Welke merken kan ik vinden bij SKODA?
close

Skoda voertuigen worden geproduceerd en geassembleerd onder het merk Skoda. Het bedrijf is gelieerd aan de Volkswagen Group, dus ze profiteren van gedeelde technologische innovaties en middelen.

Hoe kan ik geld besparen op SKODA?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Skoda. Bezoek hun officiële website om promotieacties, financieringsopties en inruildeals te ontdekken. Speciale aanbiedingen voor specifieke modellen kunnen ook beschikbaar zijn bij de dealers.

Ontmoet de concurrenten van SKODA
close

Skoda concurreert met andere automerken in Nederland, waaronder Renault, Peugeot, Citroën, Volkswagen en Nissan.

Is SKODA momenteel open?
close

De openingsdagen en -tijden verschillen per Skoda-winkel. Ga voor meer informatie naar de officiële website van Skoda of neem contact op met de dichtstbijzijnde Skoda-dealer.

Hoeveel SKODA winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn meer dan 120 Skoda dealers door heel Nederland, dus je vindt altijd een winkel bij jou in de buurt. Ga naar https://www.skoda.nl/dealers voor de dichtstbijzijnde Skoda-dealer.

Hoe SKODA producten online te kopen
close

Skoda heeft een online winkel waar klanten een auto kunnen reserveren, proefritten kunnen aanvragen, contact kunnen opnemen met de klantenservice, accessoires en merchandise kunnen kopen, op de hoogte kunnen blijven van geweldige aanbiedingen en kunnen kiezen uit verzend- en click & collect-opties.

Exclusieve voordelen van SKODA
close

Skoda-klanten hebben toegang tot vele voordelen, waaronder garanties en een uitstekende dienst na verkoop. Bovendien kun je een maandabonnement nemen om toegang te krijgen tot exclusieve voordelen. Abonneer je op hun nieuwsbrief en volg Skoda op sociale media om op de hoogte te blijven van hun topdeals en recent nieuws.

Kortingen aangeboden door SKODA
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.