logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorTHE READ SHOP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in THE READ SHOP folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij THE READ SHOP

The Read Shop is de Nederlandse marktleider in de verkoop van allerlei soorten teksten met persoonlijke aandacht in haar fysieke winkels en een complete website voor online shopping. Naast de nieuwste titels die wereldwijd verkrijgbaar zijn, heeft The Read Shop een lijst met aanbiedingen tegen zeer gunstige prijzen.

Veelgestelde vragen over THE READ SHOP

Hoe kan ik geld besparen op THE READ SHOP?

Op de website van The Read Shop heb je toegang tot een aanbodcatalogus met titels tegen zeer scherpe prijzen, vanaf 7,50€. Het online platform biedt ook toegang tot een volledige lijst van e-books.

Kortingen aangeboden door THE READ SHOP

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van THE READ SHOP: Wat is?

Met 170 vestigingen in Nederland heeft The Read Shop zich in 27 jaar gevestigd als laagdrempelige gemakswinkel met een breed en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, schrijfwaren, boeken en een sterke groei in serviceproducten. Opgezet als franchisesysteem heeft The Read Shop honderden ondernemers in staat gesteld te ondernemen.

Is THE READ SHOP momenteel open?

De Read Shop-winkels in Nederland werken van maandag tot maandag van 8 tot 18 uur. Op zondag zijn de openingstijden uitgesteld tot 10.00 uur.

Hoe THE READ SHOP producten online te kopen

Het online verkoopplatform van The Read Shop is een andere schakel in de keten. De website heeft het grootste assortiment titels. Nieuwe producten in de catalogus zijn op het web zelfs eerder beschikbaar dan in de fysieke winkels. Naast een uitgebreide kaart met aanbiedingen biedt de website gratis thuisbezorging bij aankopen boven de 20 euro.

Welke merken kan ik vinden bij THE READ SHOP?

Naast een breed assortiment titels werkt The Read Shop wereldwijd samen met toonaangevende uitgevers. Het assortiment is afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer divers publiek. Het motto van het bedrijf is: zaken doen met ondernemers.

Zal THE READ SHOP aanbiedingen hebben op Black Friday?

The Read Shop biedt geweldige kortingen en promoties tijdens Black Friday. Ontdek de beste deals van het jaar en word een besparingsexpert.

Aanbiedingen 365 heeft de nieuwste brochures, catalogi en tips om alles te kopen wat je nodig hebt zonder te veel uit te geven. Vind de beste prijzen en het laatste nieuws van al uw favoriete winkels op één plek.

Dit jaar is Black Friday op 24 november. Hoewel het evenement maar één dag duurt, bieden veel winkels al dagen voor het evenement begint kortingen aan en verlengen ze hun promoties tot het einde van de week.

Maak je klaar om te profiteren van het belangrijkste kortingsseizoen van het jaar. Aanbiedingen 365 heeft de catalogi en brochures van alle winkels die kortingen aanbieden op Black Friday en andere actieseizoenen.

Van huishoudelijke apparaten tot sportartikelen, kleding en meubels, onze catalogi zullen je tijd en geld besparen bij het winkelen voor wat je zoekt.

Bezoek Aanbiedingen 365 en krijg kortingen tot 80% op geselecteerde producten tijdens Black Friday. Vergeet hoge prijzen en inflatie, met Aanbiedingen 365 vindt u altijd de slimste manier om te besparen.

Ontmoet de concurrenten van THE READ SHOP

The ReadShop concurreert op de Nederlandse markt met verschillende lang gevestigde winkels zoals The American Book Center, Scheltema, Stanza Bookshop, Erasmus Bookstore, Waterstones, , Polare en vele anderen.

Hoeveel THE READ SHOP winkels zijn er in het hele land?

The Read Shop heeft 140 vestigingen door heel Nederland, met het epicentrum in de hoofdstad van het land, Amsterdam. Naast grote winkels zijn er ook snelwinkels voor lokale service.

Exclusieve voordelen van THE READ SHOP

Als je de website van The Read Shop gebruikt, kun je winkelen vanuit je luie stoel en heb je nog eerder toegang tot de nieuwste producten in de catalogus dan in de fysieke winkels. De website biedt e-books en de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen die in het filialennetwerk kunnen worden ingewisseld.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.