homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorTHE READ SHOP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van THE READ SHOP

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in THE READ SHOP

The Read Shop is de Nederlandse marktleider in de verkoop van allerlei soorten teksten met persoonlijke aandacht in haar fysieke winkels en een complete website voor online shopping. Naast de nieuwste titels die wereldwijd verkrijgbaar zijn, heeft The Read Shop een lijst met aanbiedingen tegen zeer gunstige prijzen.

Wat voor producten kan ik vinden bij THE READ SHOP?

De lijst van producten die bij The Read Shop te koop zijn, is uitgebreid. Ze omvatten titels over computers, fantasie, geschiedenis en politiek, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, romans, schoolboeken, stripboeken, sportboeken, kalenders en agenda's.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over THE READ SHOP

De geschiedenis van THE READ SHOP: Wat is?
Open

Met 170 vestigingen in Nederland heeft The Read Shop zich in 27 jaar gevestigd als laagdrempelige gemakswinkel met een breed en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, schrijfwaren, boeken en een sterke groei in serviceproducten. Opgezet als franchisesysteem heeft The Read Shop honderden ondernemers in staat gesteld te ondernemen.

Welke merken kan ik vinden bij THE READ SHOP?
Open

Naast een breed assortiment titels werkt The Read Shop wereldwijd samen met toonaangevende uitgevers. Het assortiment is afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer divers publiek. Het motto van het bedrijf is: zaken doen met ondernemers.

Hoe kan ik geld besparen op THE READ SHOP?
Open

Op de website van The Read Shop heb je toegang tot een aanbodcatalogus met titels tegen zeer scherpe prijzen, vanaf 7,50€. Het online platform biedt ook toegang tot een volledige lijst van e-books.

Ontmoet de concurrenten van THE READ SHOP
Open

The ReadShop concurreert op de Nederlandse markt met verschillende lang gevestigde winkels zoals The American Book Center, Scheltema, Stanza Bookshop, Erasmus Bookstore, Waterstones, , Polare en vele anderen.

Is THE READ SHOP momenteel open?
Open

De Read Shop-winkels in Nederland werken van maandag tot maandag van 8 tot 18 uur. Op zondag zijn de openingstijden uitgesteld tot 10.00 uur.

Hoeveel THE READ SHOP winkels zijn er in het hele land?
Open

The Read Shop heeft 140 vestigingen door heel Nederland, met het epicentrum in de hoofdstad van het land, Amsterdam. Naast grote winkels zijn er ook snelwinkels voor lokale service.

Hoe THE READ SHOP producten online te kopen
Open

Het online verkoopplatform van The Read Shop is een andere schakel in de keten. De website heeft het grootste assortiment titels. Nieuwe producten in de catalogus zijn op het web zelfs eerder beschikbaar dan in de fysieke winkels. Naast een uitgebreide kaart met aanbiedingen biedt de website gratis thuisbezorging bij aankopen boven de 20 euro.

Exclusieve voordelen van THE READ SHOP
Open

Als je de website van The Read Shop gebruikt, kun je winkelen vanuit je luie stoel en heb je nog eerder toegang tot de nieuwste producten in de catalogus dan in de fysieke winkels. De website biedt e-books en de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen die in het filialennetwerk kunnen worden ingewisseld.

Zal THE READ SHOP aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

The Read Shop geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door THE READ SHOP
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE